Costa Blanca

Zoeken op Benidorm

Aankomstdatum

Selecteer een datum op de kalender

Vertrekdatum

Selecteer een datum op de kalender

Volwassenen

Kinderen

Aantal kamers

Telefonisch reserveren
Vanuit NL
00 34 951 989 315

BENIDORM

De Costa Blanca strekt zich uit van Alicante in Valencia tot de kust van Murcia.

See SPECIALS

Met goed ontwikkelde en uiterst moderne toeristische voorzieningen, spectaculair landschap, heerlijk plaatselijk en internationaal eten en talloze mogelijkheden voor sport, cultuur en recreatie is de Costa Blanca een van de meest kosmopolitische gebieden van Europa en haar onofficiële hoofdstad, Benidorm, is een van de fraaiste symbolen van de Spaanse toeristenindustrie.

Med Playa heeft drie hotels in Benidorm: het Hotel Riudor, het Hotel Rio Park en het Hotel Regente. Drie geweldige hotels voor een geweldige bestemming.

De schone, gouden stranden van Benidorm, het warme klimaat, de Amerikaans ogende skyline en brede lanen dragen ertoe bij dat de stad een fantastische bestemming is of u nu een actieve of een rustige en ontspannende vakantie wilt, en of u op zoekt bent naar nachtleven of strandleven. Als u plezier met het hele gezin wilt beleven, bezoek dan zeker de geweldige themaparken, zoals Terra Mítica en Aqualandia. Er zijn ook een groot aantal sporten die u kunt beoefenen, waaronder golf, zweefparachutisme, deltavliegen, zeilen, waterskiën, duiken, vissen, go-karting, strandgymnastiek, tennis en paardrijden.

Aan het begin van de twintigste eeuw was Benidorm een vissersdorpje met krap 2.000 inwoners. Nu wonen er 50.000 mensen en wordt het elk jaar door nog eens 5.000.000 mensen bezocht. Het hele jaar door trekken vakantiegangers uit andere delen van Spanje en heel Europa massaal naar Benidorm. Bij de Engelsen is het zo populair dat elk jaar bijna net zoveel Engelsen naar Benidorm gaan als naar heel Italië!

Sterren uit de internationale muziekwereld treden het hele jaar door in Benidorm op en het beroemde Benidorm Song Festival aan het begin van de zomer is sinds dertig jaar een uitdaging voor opkomend talent.
Ga er op uit, in wat voor richting dan ook. Neem een boot de zee op naar het eiland Benidorm, waar u kunt snorkelen tussen een rijke verscheidenheid aan beschermde zeedieren. Maak een tocht langs de kust en bezoek aantrekkelijke nabijgelegen stadjes, zoals Altea met haar betoverende visserswijk. Of ga landinwaarts en bezoek kleine dorpjes, de bergen die op de zee uitkijken, en Algar, een natuurlijk waterpark en natuurgebied met heldere natuurlijke zwembaden gevuld vanuit frisse bronnen die uit de dramatische rotsformaties en watervallen stromen.