Hotel Calypso + bieden Port Aventura: tweedaags-toegangskaartje

Hotel Calypso + bieden Port Aventura: tweedaags-toegangskaartje

Voor alle gasten op de  kamer één tweedaags-toegangskaartje (opéénvolgende dagen) voor het themapark Port Aventura en verblijf in het hotel Calypso op basis van het door u gekozen logies.

Port Aventura (Salou)

Uitdagingen zoals de legendarische Dragon Khan, de vrije val van de Hurakan Condor of de snelheid van Furius Baco zijn wereldberoemd en die mag u niet missen.   Maar maakt u zich geen zorgen. Ook al is adrenaline niets voor u, dan vindt u in PortAventura Park toch altijd attracties die perfect bij u passen. Hoe u ook in elkaar zit, hoe oud u bent en met wie u komt, dit zult u niet gauw vergeten.

Ga helemaal op in de shows van elke zone en beleef zo terwijl u relaxt de grootste avonturen aan de hand van de beste dansers, acrobaten en specialisten. 

Hoe vaak heeft u al zo’n belevenis willen meemaken?

Als u met kinderen onder de 12 jaar reist, kunt u ook gebruikmaken van de actie “gratis drankjes en ijsjes”.

Cancellation

OPMERKING:

U kunt de reservering kosteloos annuleren indien u dit meer dan 48 uur van tevoren doet.

Indien u minder dan 48 uur voor uw aankomst uw reservering annuleert of niet verschijnt, wordt 1 overnachting in rekening gebracht als annuleringskosten.
 
Indien u op de dag van aankomst niet in het hotel verschijnt voor het door u gereserveerde verblijf, wordt overgegaan tot annulering van uw reservering, waarvoor u geen enkele vergoeding zult ontvangen.

  • 1
  • 28
  • er zijn geen kamers beschikbaar

Profiteer van onze aanbiedingen: