BENIDORM

MedPlaya-hotels bieden gasten die 6 nachten of langer bij ons verblijven een gratis transfer van en naar de luchthaven van Alicante. Meer informatie

De Costa Blanca strekt zich uit van Alicante in Valencia tot de kust van Murcia.

Met goed ontwikkelde en uiterst moderne toeristische voorzieningen, spectaculair landschap, heerlijk plaatselijk en internationaal eten en talloze mogelijkheden voor sport, cultuur en recreatie is de Costa Blanca een van de meest kosmopolitische gebieden van Europa en haar onofficiële hoofdstad, Benidorm, is een van de fraaiste symbolen van de Spaanse toeristenindustrie.

Med Playa heeft vijf hotels in Benidorm: het Hotel Riudor, het Hotel Rio Park , het Hotel Agir en het Hotel Regente. het Hotel Flamingo Oasis. Vijf geweldige hotels voor een geweldige bestemming.

 

De schone, gouden stranden van Benidorm, het warme klimaat, de Amerikaans ogende skyline en brede lanen dragen ertoe bij dat de stad een fantastische bestemming is of u nu een actieve of een rustige en ontspannende vakantie wilt, en of u op zoekt bent naar nachtleven of strandleven. Als u plezier met het hele gezin wilt beleven, bezoek dan zeker de geweldige themaparken, zoals Terra Mítica en Aqualandia. Er zijn ook een groot aantal sporten die u kunt beoefenen, waaronder golf, zweefparachutisme, deltavliegen, zeilen, waterskiën, duiken, vissen, go-karting, strandgymnastiek, tennis en paardrijden.

Aan het begin van de twintigste eeuw was Benidorm een vissersdorpje met krap 2.000 inwoners. Nu wonen er 50.000 mensen en wordt het elk jaar door nog eens 5.000.000 mensen bezocht. Het hele jaar door trekken vakantiegangers uit andere delen van Spanje en heel Europa massaal naar Benidorm. Bij de Engelsen is het zo populair dat elk jaar bijna net zoveel Engelsen naar Benidorm gaan als naar heel Italië!

Sterren uit de internationale muziekwereld treden het hele jaar door in Benidorm op en het beroemde Benidorm Song Festival aan het begin van de zomer is sinds dertig jaar een uitdaging voor opkomend talent.
Ga er op uit, in wat voor richting dan ook. Neem een boot de zee op naar het eiland Benidorm, waar u kunt snorkelen tussen een rijke verscheidenheid aan beschermde zeedieren. Maak een tocht langs de kust en bezoek aantrekkelijke nabijgelegen stadjes, zoals Altea met haar betoverende visserswijk. Of ga landinwaarts en bezoek kleine dorpjes, de bergen die op de zee uitkijken, en Algar, een natuurlijk waterpark en natuurgebied met heldere natuurlijke zwembaden gevuld vanuit frisse bronnen die uit de dramatische rotsformaties en watervallen stromen.

Hotels in de omgeving

Hotel Rio Park
vanavond 93.50€

Hotel Rio ParkBenidorm

De Rio Park is een levendig hotel dat een grote favoriet is voor veel van onze klanten voor een lange tijd. Met zijn moderne inrichting, en een bijzondere sfeer al haar eigen, de Rio Park biedt veel waar voor uw geld en alles wat u nodig hebt voor een leuke vakantie in Benidorm.

Hotel Riudor
vanavond 86.70€

Hotel RiudorBenidorm

Het Hotel Riudor heeft een fantastische locatie direct aan de Avenida Mediterraneo Benidorm, zodat slechts een zeer korte loopafstand van het strand en alle attracties van het centrum. Sommige van de kamers zijn gerenoveerd deze winter naar een ander niveau van comfort te bieden. Riudor is enkel bedoeld voor volwassenen in het hart van Benidorm.

Hotel Regente
vanavond 91.80€

Hotel RegenteBenidorm

Hotel Regente biedt u een rustige en vriendelijke uitvalsbasis voor uw vakantie in Benidorm. Het Regente ligt zeer dicht en het strand, biedt u waar voor uw geld en comfort. Met een moderne uitstraling, is het Regente zelf trots op zijn vriendelijke service voor vele jaren.

Het Regente Hotel is in de winter van 2019/2020 volledig gerenoveerd met een zeer eigentijdse inrichting en biedt nu nog meer comfort.

Hotel Flamingo Oasis
Hotel Flamingo Oasis
vanavond 130.90€

Hotel Flamingo OasisBenidorm

Het Flamingo Oasis biedt een all-inclusive vakantie in Benidorm, zodat u alle voordelen van All Inclusive genieten en maken het grootste deel van de attracties van Benidorm op hetzelfde moment. Met ruime kamers, een groot zwembad en veel animatie, Flamingo Oasis is een zeer populair hotel in Benidorm

Hotel Agir Gevel
The Agir Springs Hotel
vanavond 81.00€

The Agir Springs HotelBenidorm

Hotel Agir Springs is een modern en gastvrij 4-sterrenhotel gelegen aan de Avenida Mediterraneo, op slechts 2 minuten loopafstand van het Levante strand en dicht bij de binnenstad van Benidorm.