VAKANTIE VOOR HET HELE GEZIN!

 

 

Familievakanties liggen ons bij MedPlaya na aan het hart, omdat we geloven dat al onze gasten het verdienen om ten volle van hun vakantie te genieten, inclusief de jongere en jongste gasten ...

Het draait allemaal om jouw gezin!

 

 1st CHILD FREE -  AT SELECTED HOTELS 

Click here to find out more about this offer 

 


 • MedPlaya Family

  MedPlaya Family

 • Ontdek de magie van vakanties in familieverband

  Ontdek de magie van vakanties in familieverband

 • Gezinsmaaltijden 'samen aan tafel'

  Gezinsmaaltijden 'samen aan tafel'

 • Voorzieningen voor gezinnen

  Voorzieningen voor gezinnen

 • Gezinskamers

  Gezinskamers


IEDERE FAMILIE IS EEN MEDPLAYA FAMILIE

 

 Ontdek de magie van vakanties in familieverband


Alle faciliteiten en diensten van onze hotels zijn gedacht voor ieder soort gezin, groot of klein, en voor alle leeftijden, van baby's tot volwassen. We ontvangen gezinnen die samen een speciaal moment willen vieren of gewoon op vakantie willen zijn met degenen met wie ze het liefste zijn. 

 

MedPlaya geeft je onvergetelijke herinneringen van je gezin!!

 

 

Al 50 jaar maakt MedPlaya deel uit van je familie!


Al meer dan 50 jaar biedt MedPlaya gezinsvakanties aan. Duizenden gezinnen hebben sinds 1967, het jaar van oprichting van MedPlaya, onze hotels bezocht. We kunnen met trots zeggen dat 50 jaar later de nieuwe generaties van dezelfde families nog steeds voor MedPlaya kiezen. We willen al deze families bedanken, omdat ze hun vertrouwen in ons blijven stellen bij de keuze van hun vakantiehotel. In ruil daarvoor bieden wij een hartelijke en professionele service en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Voorzieningen voor gezinnen

Al onze hotels zijn uitstekend gelegen: niet ver van het strand en altijd met een eigen zwembad. Sommige van onze familiehotels hebben speciale kinderbaden voor onze jongere VIP-gasten, zoals de hotels Bali, Pez Espada, Rio Park en San Eloy.

 

Activiteiten

Onze hotels bieden een animatieprogramma (variërend van seizoen tot seizoen); en voor 2021 zullen we vanwege de geldende beperkingen een verlaagd programma aanbieden in overeenstemming met alle sociale afstands- en gezondheids- en veiligheidseisen. Het amusementsprogramma dat in elk hotel van kracht is, wordt in de hotels aangekondigd wanneer u aankomt. Veel van onze hotels hebben een speeltuin voor kinderen, een sportveld of een speelzaal, zodat het hele gezin zich naar believen kan vermaken.

 

Gezinsmaaltijden "samen aan tafel"

We weten dat de maaltijden één van de belangrijkste momenten van de dag zijn wanneer je samen op vakantie bent. Daarbij kunnen smaken uiteenlopen, dus is ons doel om een verscheidenheid aan gerechten aan te bieden die zowel voedzaam als lekker zijn.

Onze buffetten - van ontbijt tot avondeten, afhankelijk van het soort pension dat je kiest - bieden een brede selectie aan gerechten, met een internationaal publiek in gedachten. We hebben menu's voor ieders smaak en voorkeur.

We bieden kindermenu's aan in onze hotels, waarin we inspelen op wat onze kleinste gasten pas echt lekker vinden. In sommige van onze grotere hotels is er een aparte MedKids-buffetafdeling met gerechten voor kinderen.

 

Gezinskamers

Met jongere kinderen is het handig en gemakkelijk om een gezinskamer te reserveren, zodat de hele familie samen is. Veel van onze hotels bieden kamers voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Sommige hebben daarbij een Superior optie die meer ruimte en comfort biedt.

 


Als je met een baby reist, laat het ons dan weten, zodat bij aankomst een wieg in je kamer gereed staat.

 

Familie-aanbiedingen


Gedurende verschillende seizoenen hebben wij speciale aanbiedingen KINDEREN GRATIS en tijdens het hoogseizoen bieden we KINDEREN TEGEN HALVE PRIJS aan. Onze familiekamers maken het voor gezinnen heel voordelig om samen van de vakantie te genieten.

GRATIS WIEG wanneer je via MedPlaya.com reserveert

Overweeg de mogelijkheid van All-Inclusive en houd iedereen tevreden met koude dranken en frisdranken.See you soon!!!

Our MedKids and MedTeens programmes have been suspended for this summer due to the Covid-19 crisis.

We will provide childrens activities as part of our adapted entertainment programme available in selected hotels.

Our MedKids and MedTeens programmes will return as soon as the Covid-19 current legal restrictions are removed

Thank you for your understanding.