VAKANTIE VOOR HET HELE GEZIN!

 

 

Familievakanties liggen ons bij MedPlaya na aan het hart, omdat we geloven dat al onze gasten het verdienen om ten volle van hun vakantie te genieten, inclusief de jongere en jongste gasten ...

Het draait allemaal om jouw gezin!

 

Voor meer informatie over ons activiteitenprogramma MedKids van half juni tot half september, zie de sectie "MEDKIDS".


 • MedPlaya Family

  MedPlaya Family

  MedSummer Fest


  + INFO
 • Ontdek de magie van vakanties in familieverband

  Ontdek de magie van vakanties in familieverband


  + INFO
 • Gezinsmaaltijden 'samen aan tafel'

  Gezinsmaaltijden 'samen aan tafel'

 • Voorzieningen voor gezinnen

  Voorzieningen voor gezinnen

 • Gezinskamers

  Gezinskamers


IEDERE FAMILIE IS EEN MEDPLAYA FAMILIE

 

 Ontdek de magie van vakanties in familieverband


Alle faciliteiten en diensten van onze hotels zijn gedacht voor ieder soort gezin, groot of klein, en voor alle leeftijden, van baby's tot volwassen. We ontvangen gezinnen die samen een speciaal moment willen vieren of gewoon op vakantie willen zijn met degenen met wie ze het liefste zijn. 

 

MedPlaya geeft je onvergetelijke herinneringen van je gezin!!

 

 

Al 50 jaar maakt MedPlaya deel uit van je familie!


Al meer dan 50 jaar biedt MedPlaya gezinsvakanties aan. Duizenden gezinnen hebben sinds 1967, het jaar van oprichting van MedPlaya, onze hotels bezocht. We kunnen met trots zeggen dat 50 jaar later de nieuwe generaties van dezelfde families nog steeds voor MedPlaya kiezen. We willen al deze families bedanken, omdat ze hun vertrouwen in ons blijven stellen bij de keuze van hun vakantiehotel. In ruil daarvoor bieden wij een hartelijke en professionele service en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Voorzieningen voor gezinnen

Al onze hotels zijn uitstekend gelegen: niet ver van het strand en altijd met een eigen zwembad. Sommige van onze familiehotels hebben speciale kinderbaden voor onze jongere VIP-gasten, zoals de hotels Bali, Pez Espada, Rio Park en San Eloy.

 

Activiteiten

Onze hotels bieden een animatieprogramma (variërend van seizoen tot seizoen); zie de sectie MedKids voor meer informatie over activiteiten voor kinderen. We proberen ervoor te zorgen dat er voor ieder wat wils is: van zwembadwedstrijden tot aquagym en disco 's avonds … er is genoeg om te kiezen. Veel van onze hotels hebben een speeltuin voor kinderen, een sportveld of een speelzaal, zodat het hele gezin zich naar believen kan vermaken.

 

Gezinsmaaltijden "samen aan tafel"

We weten dat de maaltijden één van de belangrijkste momenten van de dag zijn wanneer je samen op vakantie bent. Daarbij kunnen smaken uiteenlopen, dus is ons doel om een verscheidenheid aan gerechten aan te bieden die zowel voedzaam als lekker zijn.

Onze buffetten - van ontbijt tot avondeten, afhankelijk van het soort pension dat je kiest - bieden een brede selectie aan gerechten, met een internationaal publiek in gedachten. We hebben menu's voor ieders smaak en voorkeur.

We bieden kindermenu's aan in onze hotels, waarin we inspelen op wat onze kleinste gasten pas echt lekker vinden. In sommige van onze grotere hotels is er een aparte MedKids-buffetafdeling met gerechten voor kinderen.

 

Gezinskamers

Met jongere kinderen is het handig en gemakkelijk om een gezinskamer te reserveren, zodat de hele familie samen is. Veel van onze hotels bieden kamers voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Sommige hebben daarbij een Superior optie die meer ruimte en comfort biedt.

 


Als je met een baby reist, laat het ons dan weten, zodat bij aankomst een wieg in je kamer gereed staat.

 

Familie-aanbiedingen


Gedurende verschillende seizoenen hebben wij speciale aanbiedingen KINDEREN GRATIS en tijdens het hoogseizoen bieden we KINDEREN TEGEN HALVE PRIJS aan. Onze familiekamers maken het voor gezinnen heel voordelig om samen van de vakantie te genieten.

GRATIS WIEG wanneer je via MedPlaya.com reserveert

Overweeg de mogelijkheid van All-Inclusive en houd iedereen tevreden met koude dranken en frisdranken.


 • Your MedPlaya experience!

  Your MedPlaya experience!


MEDKIDS - Het animatieprogramma voor onze jongste gasten van 4 tot 12 jaar.

 

MedKids loopt in de zomermaanden van 15 juni tot 15 september. We bieden educatieve en speelse activiteiten aan, met elke dag een ander thema. Zo bieden we op een onderhoudende manier leerzame ervaringen in een leuke vakantieomgeving.

We bereiden de activiteiten voor met de nadruk op enkele belangrijke sleutelelementen:

 
Artistieke vaardigheden

Gezonde eetgewoonten

Zorg voor het milieu

Sociale vaardigheden

Menselijke waarden

 

Enkele van de themadagen die we aanbieden als onderdeel van ons MedKids-programma zijn:

Dag van Kunst en Kleur

Dag van de junior Chef-kok

Familiedag

Dag van het Milieu

Dag van de Vriendschap

Iedere dag worden de belangrijkste boodschappen van het dagthema uitgewerkt en nieuwe vaardigheden aangereikt terwijl de kinderen spelen, plezier hebben en nieuwe vrienden maken.

 

 

MEDDY is de mascotte van MedKids. Meddy verschijnt altijd op het meest onverwachte moment om mee te doen!


Er is zelfs een Meddy Superstar dag

 

 

 

Een speciaal welkom voor MedKids

Kinderen zijn onze VIP-klanten bij MedPlaya en we willen dat ze ten volle en met al hun energie genieten van hun vakantie. We willen dat ze kunnen spelen, creatief kunnen zijn, kunnen bewegen en bovenal veel plezier hebben! Al onze jonge gasten van 4 tot 12 jaar ontvangen bij aankomst een welkomstgeschenk.