COSTA BRAVA

De Costa Brava is al ruim honderd jaar bekend onder deze naam dankzij haar woeste en wilde landschap. Van een streek met geïsoleerde en arme vissersplaatsjes veranderde het in een vakantiebestemming die indrukwekkend mooi, welvarend en modern is. Het oude en het nieuwe, traditie en moderniteit gaan hand in hand met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden om sport te beoefenen en te genieten van cultuur en recreatie.Samen vormen ze de ingrediënten die zijn toegevoegd aan de populaire stranden en prachtige baaien, vermengd met de nog bestaande traditie van visserij en boerenbedrijf.

See
SPECIALS/ACTIVITIES

Med Playa heeft drie hotels in twee favoriete bestemmingen aan de Costa Brava: het Hotel Monterrey in Platja d'Aro en de Aparthotels Esmeraldas en San Eloy in Tossa de Mar. Deze drie vormen een buitengewoon goed uitgangspuntom de geheimen van deze historische kust te ontdekken. Tegelijkertijd is het een perfecte plaats is om te genieten van de zon, het strand, de gastronomie en vele andere activiteiten.

De gunstige ligging van Platja d’Aro, vlakbij de zee en dichtbij de belangrijkste wegen, het grote aantal winkels, het aanbod aan vermaak ‘s avonds en overdag en de kwalitatief goede toeristische dienstverlening zijn een paar van de belangrijkste trekpleisters . Hotel Monterrey bevindt zich op een paar meter van het centrum van de stad en ligt slechts 70 m van het strand.

Tossa de Mar heeft het evenwicht tussen haar geschiedenis en het heden weten te bewaren en is nu een modern toeristencentrum met een belangrijke infrastructuur aan accommodatie, diensten en activiteiten, waar de bezoeker kan genieten van een geslaagd verblijf. Tossa de Mar betekent niet alleen natuurlijke rijkdom, maar haar stadskern vormt ook één groot historisch archief. 

De stranden van de Costa Brava kenmerken zich door de kwaliteit van het water. Andere karakteristieken zijn de kleine baaien of verborgen stranden, omringd met begroeiing, ontstaan door erosie van de zee op de steile kusten. Enkele zijn alleen via de zee te bereiken en bij veel andere kan men slechts komen via kustwegen die in sommige plaatsen aan de Costa Brava langs de kust lopen.

 

 PCR Clinics

Calella:
Centro Medic La Creu Groga
Carrer de Sant Jaume, 20, 08370 Calella, Barcelona
https://www.creugroga.com/en/
It is necessary to book in advance: online reservation
PCR - 100.00 € - 48 h.
Antigens test – 30.00 € - 10 minutes.
Tossa de Mar:
Turissa Salut
C/Enric Granados 12, Baixos 2
17320-Tossa de Mar
Girona
Tel: 972978589 - 722401797
Test PCR
Monday 08.30 am - 09.00 am: 125,00 €.- 24 horas – Tuesday morning.
Tuesday, Wednesday, Thursday 18.00 h - 19.00 h: precio 130,00 €.- aprox. 36 horas
Service is not available on Friday, Saturday and Sunday.


Platja D’Aro
Clinica Bofill
872 59 80 00
902 73 17 17 (24h)
Monday - Sunday 9h-21h
Avd. S’Agaró amb c. Santiago Rusiñol, s/n
17250 Platja d'Aro
https://costabrava.clinicabofill.net/es/
TEST D’ANTÍGENS 25 €/unitat + PCR 98€.
PCR at Platja d’Aro.
Test d’antígens at Clínica Bofill in Girona.

Hotels in de omgeving

Hotel Monterrey

Hotel MonterreyPlatja d'Aro

Hotel Monterrey is een moderne en comfortabele uitvalsbasis om te genieten van het resort Plajta D'Aro. Het hotel ligt op slechts 75 meter van het strand, zodat u lekker kunt relaxen en genieten van de ontspannen sfeer van het hotel en de lokale omgeving.

H / HA Esmeraldas

H / HA EsmeraldasTossa de Mar

Het Aparthotel Esmeraldas ligt in de mooie strandresort Tossa de Mar. Als de Esmeraldas biedt studio's en appartementen kunt u genieten van de vrijheid van eenvoudige keukenfaciliteiten, plus alle faciliteiten van een hotel. De Esmeraldas ligt dicht bij het strand en het centrum van Tossa de Mar en biedt altijd een vriendelijk welkom.

Hotel San Eloy

Hotel San EloyTossa de Mar

Het aanbieden van een unieke familie vakantie-ervaring, het San Eloy heeft een levendige sfeer met iets altijd gaande om u te vermaken. Gelegen net buiten Tossa de Mar, het San Eloy heeft een ruim terrein met drie zwembaden, minigolf en multisportgericht.

Geniet van onze All Inclusive optie om het meeste uit uw vakantie budget te maken.

Pola Giverola

Pola GiverolaTossa de Mar

Nestled in the hills above an idyllic bay in the heart of a nature reserve on the Costa Brava, this popular resort with its own funicular railway to the Giverola Beach offers a range of leisure and sporting activities. There’s always lots going on at the Resort Giverola with entertainment programme to suit families and groups, indoor pool (low season) and two outdoor pools, one heated and one with water slide, childrens fun pool and play areas, tennis courts and a gym, together with large comfortable apartments, some with sea views, and direct access to the beach.