Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Beste Prijs Garantie

Wij streven ernaar om de beste prijzen aan te bieden wanneer u online boekt onze hotels via onze website Medplaya.com.
Mocht u een online prijs die lager is dan de prijs aangeboden op onze website, na bevestiging van deze informatie, zullen we overeenkomen met de prijzen en breng een extra 5% korting.

In het onwaarschijnlijke geval dat een overtreding van dit beleid wordt waargenomen na het maken van uw reservering met ons, vul dan een klachtenformulier in en stuur het naar ons binnen 24 uur na het boeken met vermelding van waar en wanneer u de betere prijs hebt gevonden. Op de bevestiging dat de lagere prijs geldig is en dat het hotel, de kamer, het aantal gasten, het type board, reservering data en het boeken voorwaarden zijn hetzelfde, zullen wij onmiddellijk uw reservering te bevestigen aan de lagere prijs.
 
In het geval van semi-flexibles en lang verblijf boekingen is het niet mogelijk toe te passen in de vorm beste prijs garantie want zodra maakte een niet-terugbetaalbare reservering is niet mogelijk om terug te keren of te wijzigen het bedrag. Gelieve ons te contacteren alvorens te boeken.
 
* De Beste Prijs Garantie kan niet worden toegepast op Touroperator prijzen

Reserveringsgegevens gast


Contactgegevens gast


   Beste Prijs

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing wanneer een beroep op de beste prijsgarantie via ons contactformulier:

1. Na het maken van een bevestigde boeking op onze website vindt u een lagere prijs binnen de komende 24 uur.

2. De boekingsgegevens zijn identiek: Hotel, reservering data, kamertype, bezetting, voedsel regime en de voorwaarden hetzelfde als de lagere prijs die je hebt gevonden.

3. Vul het klachtenformulier detaillering waar en wanneer u de lagere prijs hebt gevonden of stuur een schermafdruk van de details callcentre@medplaya.com .

Na verificatie van alle details, zal MedPlaya accepteren de lagere prijs, en zal een herziene bevestiging met de bijgewerkte prijs via e-mail te sturen. In geval van latere wijziging van de reservering na acceptatie van de beste prijs, zal de beste prijs garantie niet langer relevant zijn.

* De beste prijs gegarandeerd kan niet worden toegepast op de prijzen van de touroperators.