WELCOME

Med Playa is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in het aanbieden van strandvakanties aan onze klanten. Wij zijn trots op het aanbieden van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met comfortabele hotels in grote locaties, een team van personeel van het hotel gewijd aan het geven van goede service en een toewijding aan onze lokale milieu en duurzaam toerisme.

 

Welkom

 

In alle hotels van de Med Playa wij zijn ons zeer bewust van de verschillende manieren waarop het toerisme kan beïnvloeden bij de bestemming- zowel positief (toename in het bedrijfsleven voor het gebied, wat resulteert in meer werk voor de lokale bevolking etc) als en negatieve (impact op de natuurlijke omgeving van de plaats van bestemming, afval en vervuiling generatie), dus onze verantwoordelijkheid is creëren een omgeving die zowel onze medewerkers als onze omringende milieu beschermt.


VISION

Zorg ervoor dat de efficiëntie, de goede werking van de procedures van duurzaamheid en goede ecologische praktijken in alle MedPlaya hotels.


ONZE MISSIE

Bieden al onze leveranciers klanten en medewerkers producten en ervaringen van hotels met verantwoordelijkheid voor het milieu en innovatie.


MILIEUBELEID

Voornaamste doelstelling het milieubeleid is om de acties die bij onze faciliteiten om het gedrag in relatie tot de samenleving te verbeteren worden uitgevoerd, hoe de goede behandeling van werknemers en het milieu, gericht op gasten en klanten, medewerkers en leveranciers vestiging.


    1. Maak efficiënt gebruik van onze faciliteiten en apparatuur met de actieve deelname van het personeel en de gastenwerken

        aan de doelstelling van het verminderen van water- en energieverbruik, maar ook de CO2-uitstoot.

    2. Bereiken in onze hotels een vermindering van de afvalproductie door het bijhouden van een reeks van ecologische

        initiatieven afvalvermindering.

    3. Stimuleer recycling door het bevorderen van selectieve inzameling van afval.

    4. Ontwikkel een inkoopbeleid waarin milieu- en sociale doelstellingen en eisen zijn opgenomen.

    5. Het behoud van de biodiversiteit van ons milieu door deel te nemen aan verschillende activiteiten.

    6. Optimaliseer het gebruik van chemicaliën.

    7. Verbetering van de sociale voordelen van onze medewerkers door het bevorderen van welzijn en bescherming van de gezondheid,

       het verbeteren van onze werkgelegenheidsbeleid en trainingsprogramma's pleiten voor gelijke kansen voor iedereen.

    8. Bijdragen aan de ontwikkeling van onze gemeenschap door het inhuren van lokale leveranciers en distributeurs.

    9. Invoering van onze lokale cultuur stimuleren van het gebruik toeristische attracties, rondleidingen en andere activiteiten in

       onze gemeenschap en het verbeteren van onze gerechten met de invoering van de gerechten op het menu.

   10. Actief deelnemen aan milieu- en sociale projecten ontwikkeld in onze gemeenschap in de vorm van samenwerking of schenkingen.

 


AWARDS AND CONTRIBUTORS

 

  • MedPlaya behoort tot Travelife, toonaangevende training, management en certificering voor toeristische bedrijven zet zich in voor het bereiken van duurzaamheid initiatief. Erkend door tal van touroperators en reisorganisaties.
  • MedPlaya bereikt jaar na jaar verschillende gouden awards voor zijn hotels.
  • Lid van UNICEF en haar programma "Hotels Friends" voor de bescherming van de uitbuiting van kinderen. Werft fondsen en maakt subsidies.

In 2019 Hotel Flamingo Oasis has changed the solar panels for the production of sanitary hot water. Project supported by the IVACE  and co-financed by the European Union within the ERDF Operational Program of the Comunitat Valenciana 2014-2020. Renewable energy does not pollute, is an inexhaustible resource and reduces the use of fossil fuels.

In 2018 Hotel Flamingo Oasis has changed the boiler system from Gas-oil to Natural Gas , including consumption monitoring and controlling system. Project supported by IVACE co-financed by the European Union within the ERDF Operational Program of the Comunitat Valenciana 2014-2020 ". This change will reduce CO2 emissions by 29% per year.DOELSTELLINGEN

These are the current commitments for Sustainable Development envisaged by Med Playa and which will also serve as a guide in the future

 

 

The Sustainable Development Goals have been created by the United Nations with the objective of ending poverty, protecting the planet and that people enjoy peace and prosperity. These challenges and strategies are also assumed by the Med Playa group and in which they exert more influence on:

 

Main Sustainable Development Goals where the group has the greatest impact.

 

 


KWALITEITSBELEID

 Voortdurende verbetering en kwaliteitscontrole maakt deel uit van de bedrijfscultuur altijd afgestemd op de behoeften en verwachtingen van de klanten te voldoen en betrokken bij alle processen en is verbonden met de actieve deelname van alle medewerkers van de organisatie.

PDF  Kwaliteitsbeleid


INKOOPBELEID

Het doel van de MedPlaya is om een grotere efficiëntie in het koopproces te bereiken, zodat haar klanten leveren van hoogwaardige producten en diensten, waarbij leveranciers de naleving van de geldende voorschriften en het bevorderen van ecologische duurzaamheid waarden.

PDF  Inkoopbeleid

 


GEZONDHEID EN VEILIGHEID BELEID

De MedPlaya Management is de ultieme verantwoordelijk voor de definitie, ontwikkeling, articulatie, revisie, verspreiding en uitvoering van preventief beleid, het verstrekken van adequate menselijke en materiële middelen voor de uitvoering ervan. Als u uw verantwoordelijkheid te nemen, zal het management van het bedrijf de steun van middle management, het / de werknemer / wordt benoemd / s in preventie en samenwerking en begeleiding preventiedienst van de toonaangevende bedrijven in de sector bij de uitvoering van de preventie van plan alle activiteiten van het bedrijf.

Política de seguridad y salud  Política de seguridad y salud

Veiligheids- en gezondheidsbeleid


BELEID TER BESCHERMING VAN KINDEREN

In MedPlaya zijn we inzetten voor de bescherming van kinderen en al het mogelijke doen voor zijn verdediging. Het personeel ondersteunt en erkent onze verantwoordelijkheid om een sociaal bewustzijn van de problemen die schade toebrengen aan het kind te ontwikkelen.

Beleid ter bescherming van kinderen  Beleid ter bescherming van kinderen

Het kind beschermingsbeleid


BELEID VAN BESCHERMING VAN DE MENSENRECHTEN

MedPlaya heeft de verantwoordelijkheid om te beschermen, te ondersteunen en de fundamentele rechten van de mens in de gevolgen van de invloed en activiteit te bevorderen, verstrekken die nodig zijn om te streven naar vrij verbetering van de arbeidsomstandigheden kader.

BELEID VAN BESCHERMING VAN DE MENSENRECHTEN  BELEID VAN BESCHERMING VAN DE MENSENRECHTEN


MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

MedPlaya neemt actief deel aan alle plaatsen waar zij actief is en draagt bij aan de verbetering en vooruitgang van hun sociale omgeving door het creëren van kansen voor economische en sociale ontwikkeling van de gemeenschap.

Beleid maatschappelijke betrokkenheid  Beleid maatschappelijke betrokkenheid


JURIDISCHE VERWIJZINGEN

Med Playa maakt gebruik van de huidige wetgeving met betrekking tot het milieu op alle niveaus; internationaal, nationaal, regionaal

en lokaal.

Juridische Verwijzingen  Juridische Verwijzingen

Juridische Verwijzingen


Med Playa Sustainability Report 2018-2019

Med Playa Sustainability Report 2018-2019