Hotel Rio Park
Tekst: Route:

Neem de afslag 65A van de autosnelweg AP7 (Benidorm Levante). De carretera General brengt u tot in het centrum van Benidorm.

Openbaar vervoer vanaf het luchthaven

Taxi

De taxi bevindt zich buiten de luchthaven op de -1 verdieping. De kosten bedragen tussen de € 75 en € 85 per enkele reis. Er kan een vergoeding voor bagage, feestdagen en 's nachts diensten.

Bus

De bushalte ALSA bedrijf is gevestigd op de luchthaven afslag op de vloer 0.

De kosten bedragen ongeveer € 10 per persoon per enkele reis en de rit duurt ongeveer 45 minuten. De bus heeft twee haltes in Benidorm, één bij het busstation en een op de Avenida de Europa. De beste optie wanneer ze Benidorm te bereiken is om een taxi te nemen ofwel stopt om het laatste stuk te voltooien om het hotel te bereiken. De kosten bedragen ongeveer € 5-10 per trip. Er kan een vergoeding voor bagage, feestdagen en 's nachts diensten

Als u vooraf gereserveerd een privé-transfer van het vliegveld stopt hier op de 2e verdieping.

Met de auto

Het verlaten van de luchthaven neemt u de afslag richting Valencia. Na ongeveer 20 minuten splitst de weg en u kunt kiezen tussen het nemen van de snelweg of nationale. De snelweg kost ongeveer 3-4 € en afrit Benidorm Playa Levante is gevangen. Als u besluit om de nummer N332 richting Valencia te nemen, neemt u de tweede afslag van Benidorm.

Kamertypes

Tweepersoonskamer (2 volwassenen)

 Air conditioning    balkon / terras    badkamer   Meer

Onze tweepersoonskamers zijn modern en verfrist kamers die bieden een extra vleugje comfort. Met een moderne, eigentijdse stijl van de decoratie, en volledig gerenoveerde badkamers hebben we opgenome...

Omvat:

  Air conditioning      balkon / terras      badkamer      Linnen      Handdoeken      Wekservice      Elektrische ketel      Flatscreen tv      Parket      telefoon      Koelkast      Wieg      Haardroger      Kluis      Verwarming      Satellie TV      Uitzicht op de stad   

Onze tweepersoonskamers zijn modern en verfrist kamers die bieden een extra vleugje comfort.

Met een moderne, eigentijdse stijl van de decoratie, en volledig gerenoveerde badkamers hebben we opgenomen verbeteringen die uw verblijf zal maken in het Rio Park nog leuker.

LED-verlichting, moderne meubels en zelfs nog meer comfortabele bedden zijn slechts een paar van de verbeteringen.

Een flatscreen-tv met een selectie van nationale en internationale zenders is in de slaapkamer samen met een telefoon, Waterkoker, huurkluisje, Mini-Koelkast en een bureau.

Alle kamers hebben een balkon met uitzicht over de horizon van Benidorm.

 

Habitación Doble con servicio Club

Tweepersoonskamer met Club Service (2 volwassenen)

 Air conditioning    balkon / terras    Kabel TV   Meer

Onze bijgewerkt en vernieuwd Tweepersoonskamer met Club Service bieden u een extra vleugje comfort. Met een moderne, eigentijdse stijl van de decoratie, en volledig gerenoveerde badkamers hebben we o...

Omvat:

  Air conditioning      balkon / terras      Kabel TV      badkamer      Linnen      Handdoeken      Elektrische ketel      Flatscreen tv      Parket      Welkomstgeschenk      telefoon      Koelkast      Badjas      Haardroger      Kluis      Verwarming      Satellie TV      Uitzicht op de stad   

Onze bijgewerkt en vernieuwd Tweepersoonskamer met Club Service bieden u een extra vleugje comfort.

Met een moderne, eigentijdse stijl van de decoratie, en volledig gerenoveerde badkamers hebben we opgenomen verbeteringen die uw verblijf zal maken in het Rio Park nog leuker.

LED-verlichting, moderne meubels en zelfs nog meer comfortabele bedden zijn slechts een paar van de verbeteringen.

Een flatscreen-tv met een selectie van nationale en internationale zenders is in de slaapkamer samen met een telefoon en een bureau.

Alle kamers hebben een balkon met uitzicht over de horizon van Benidorm.

Tweepersoonskamer met Club Service hebben in de prijs koelkast (mini-bar) met een welkomstdrankje, thee / koffie, een fles wijn, een zwembad handdoek (per persoon met een aanbetaling van 20 €), Voorzieningen Club (dagelijks aanvullen van voorzieningen), kluis, badjas en slippers.

Family Room (2 volwassenen + 2 kinderen)

 Air conditioning    balkon / terras    badkamer   Meer

De nieuwe familiekamers bieden onze klanten comfort en ruimte. We hebben een tweepersoonskamer met een éénpersoonskamer gecombineerd. De grote slaapkamer is modern ingericht en ontworpen...

Omvat:

  Air conditioning      balkon / terras      badkamer      Linnen      Handdoeken      Elektrische ketel      Flatscreen tv      Parket      Bank      telefoon      Koelkast      Welkomstgeschenk      Badjas      Haardroger      Kluis      Verwarming      Satellie TV      Uitzicht op de stad   

De nieuwe familiekamers bieden onze klanten comfort en ruimte. We hebben een tweepersoonskamer met een éénpersoonskamer gecombineerd. De grote slaapkamer is modern ingericht en ontworpen met uw comfort in gedachten. De extra ruimte kan benut worden als ontspanningsruimte, als leeszaal of om thee te drinken, wanneer slechts twee personen de kamer betrekken. Dezelfde ruimte kan in een slaapkamer met een slaapbank en opklapbed of stapelbedden een designbed veranderd worden, kamerindeling kann variieren.

De kamer heeft een zeer ruime badkamer voorzien van alle faciliteiten.

Alle kamers hebben een balkon met uitzicht op de skyline van Benidorm. Onze familiekamers bieden extra ruimte voor koppels en praktisch comfort voor gezinnen.

Bij alle familiekamers inbegrepen zijn een kleine koelkast met welkomstdrankjes, een thee- en koffiezetapparaat, een fles wijn, een badhanddoek (één per persoon met een borg van € 20), amenities Club (worden dagelijks vervangen), een kluisje, een badjas en slippers.

*Dekoration kann variieren*

Family Room (4 Volwassenen)

 Air conditioning    balkon / terras    badkamer   Meer

De nieuwe familiekamers bieden onze klanten comfort en ruimte. We hebben een tweepersoonskamer met een éénpersoonskamer gecombineerd, waarbij de twee ruimtes. De grote slaapkamer is mode...

Omvat:

  Air conditioning      balkon / terras      badkamer      Handdoeken      Elektrische ketel      Flatscreen tv      Parket      Bank      Welkomstgeschenk      telefoon      Koelkast      Badjas      Haardroger      Kluis      Verwarming      Satellie TV      Uitzicht op de stad   

De nieuwe familiekamers bieden onze klanten comfort en ruimte. We hebben een tweepersoonskamer met een éénpersoonskamer gecombineerd, waarbij de twee ruimtes. De grote slaapkamer is modern ingericht en ontworpen met uw comfort in gedachten. De extra ruimte kan benut worden als ontspanningsruimte, als leeszaal of om thee te drinken, wanneer slechts twee personen de kamer betrekken. Dezelfde ruimte kan in een slaapkamer met een slaapbank en opklapbed of stapelbedden een designbed veranderd worden, kamerindeling kann variieren.

De kamer heeft een zeer ruime badkamer voorzien van alle faciliteiten.

Alle kamers hebben een balkon met uitzicht op de skyline van Benidorm. Onze familiekamers bieden extra ruimte voor koppels en praktisch comfort voor gezinnen.

Bij alle familiekamers inbegrepen zijn een kleine koelkast met welkomstdrankjes, een thee- en koffiezetapparaat, een fles wijn, een badhanddoek (één per persoon met een borg van € 20), amenities Club (worden dagelijks vervangen), een kluisje, een badjas en slippers.

*Dekoration kann variieren*

Éenpersoonskamer Med

 Air conditioning    balkon / terras    badkamer   Meer

Onze kamers zijn modern en verfrist standaard kamers die bieden een extra vleugje comfort. Met een moderne, eigentijdse stijl van de decoratie, en volledig gerenoveerde badkamers hebben we opgenomen ...

Omvat:

  Air conditioning      balkon / terras      badkamer      Koelkast      Satellie TV      Verwarming      Kluis      telefoon      Parket      Flatscreen tv      Elektrische ketel      Wekservice      Handdoeken      Linnen      Uitzicht op de stad   

Onze kamers zijn modern en verfrist standaard kamers die bieden een extra vleugje comfort.

Met een moderne, eigentijdse stijl van de decoratie, en volledig gerenoveerde badkamers hebben we opgenomen verbeteringen die uw verblijf zal maken in het Rio Park nog leuker.

LED-verlichting, moderne meubels en zelfs nog meer comfortabele bedden zijn slechts een paar van de verbeteringen.

Een flatscreen-tv met een selectie van nationale en internationale zenders is in de slaapkamer samen met een telefoon, Waterkoker, huurkluisje, Mini-Koelkast en een bureau.

Alle kamers hebben een balkon met uitzicht over de horizon van Benidorm.

Habitaciones cuádruples

Vierpersoonskamer (2 volwassenen + 2 kinderen)

 Wifi    Air conditioning    balkon / terras   Meer

Onze ruime nieuwe vierpersoonskamers zijn modern ingericht en ontworpen voor 3 tot 4 personen. Sommige kamers hebben een aangepaste badkamers en kunnen op aanvraag gereserveerd worden voor twee gaste...

Omvat:

  Wifi      Air conditioning      balkon / terras      badkamer      Koelkast      Satellie TV      Verwarming      Kluis      Haardroger      Flatscreen tv      Elektrische ketel      Wekservice      Handdoeken      Linnen   

Onze ruime nieuwe vierpersoonskamers zijn modern ingericht en ontworpen voor 3 tot 4 personen.

Sommige kamers hebben een aangepaste badkamers en kunnen op aanvraag gereserveerd worden voor twee gasten met beperkte mobiliteit die een accreditatie- of invaliditeitscertificaat hebben, afhankelijk van beschikbaarheid.

Neem contact met ons op voor informatie over beschikbaarheid en prijzen.

We hebben een tweepersoonskamer gecombineerd met een éénpersoonskamer. De hoofdslaapkamer is ingericht in een moderne en eigentijdse stijl met uw comfort in gedachten, met twee éénpersoonsbedden en een opklapbed. In het extra slaapgedeelte staat eveneens een éénpersoonsbed. Deze ruimte kan ook worden gebruikt als stilte- en ontspanningsruimte.

De modern ingerichte kamer heeft een grote badkamer met douche, waterkoker, huurkluisje, mini-Koelkast

Houd er rekening mee dat toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers alleen mogelijk is bij een bezetting van maximaal twee gasten.

De kamers bevinden zich op de eerste tot de vierde verdieping.

Over Hotel Rio Park

OFFICIAL WEBSITE

Hotel Rio Park ligt op een centrale plek in Benidorm, een toeristenstad waar de grootste trekpleister het vermaak is voor mensen van alle leeftijden overal vandaan. Het hotel Rio Park heeft goede verbindingen en ligt op enkele minuten van het strand waar u van de zon kunt genieten.

Het beschikt over tweepersoonskamers en gezinskamers. Dit hotel wordt in het bijzonder gekenmerkt door persoonlijke aandacht en een service die door veel van onze klanten hoog wordt gewaardeerd en die een vakantie vol activiteiten garanderen.

De schone en gouden stranden van Benidorm, het warme klimaat, de horizon en de brede lanen maken het tot een fantastische bestemming om een actieve en ontspannen vakantie door te brengen, ook als u op zoek bent naar nachtelijk vermaak of van het strand wilt genieten.

Covid Note-19

MedPlaya streeft ernaar om alle services te bieden en tegelijkertijd prioriteit te geven aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en onze werknemers, en behoudt zich het recht voor om services en / of faciliteiten aan te passen om onze gasten een veilig en aangenaam verblijf bij ons te bieden.

Gallery terugkerende klanten

HOTELERA EUROPA BENIDORM SA UNIPERSONAL ha llevado a cabo la rehabilitación energética del edificio MedPlaya Hotel Rio Park de Benidorm con el apoyo económico del Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE). Ver más

IDAE

HOTELERA EUROPA BENIDORM SA UNIPERSONAL ha llevado a cabo la rehabilitación energética del edificio MedPlaya Hotel Rio Park de Benidorm con el apoyo económico del Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE). Esta actuación, correspondiente con la mejora energética “Proyecto de Mejora Energética de Edificio Mediante Sustitución de Quemadores de Combustible”, está acogido a la línea de ayudas para la Rehabilitación energética de Edificios existentes (PAREER-CRECE), cofinanciada por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) y gestionada por el IDAE con cargo al Fondo Nacional de Eficiencia Energética, con el objetivo de conseguir una economía más limpia y sostenible.

  • Parkeerplaats
  • Zonnebank
  • Buitenbad
  • Restaurant
  • Internet centre
  • Voorzieningen voor gehandicapten
  • Winkel
  • 24 uurs receptie
  • Snackbar
  • Animatieprogramma
  • Internet
  • Bar
  • Lounge
  • Bagagekluis
  • Tafeltennis
  • Verkoop van georganiseerde uitstapjes
  • Autoverhuur
  • Wisselkantoor
  • Speelzaal
  • Huisdieren geen toegang
  • Free wifi

• Rolstoelen toegestaan (alleen op gereserveerde plaatsen).
• Service voor mindervaliden bij de receptie.

• Buitenzwembad en een zwembad voor kinderen (im Sommer) De roosters voor het buitenbad tijdens de wintermaanden zijn beschikbaar bij de receptie en onderhevig aan wijziginen.

• Drankjes en eten mogen niet mee naar buiten worden genomen

• Speeltuin

• Speelkamer, een tv-kamer, een leeszaal, een pooltafel, tafeltennistafel

• MedKids voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Hoogseizoen (alleen in de zomer)

• Ons animatieteam organiseert activiteiten overdag, zoals waterspelletjes, dansen,

ping pong, behendigheidsspellen, waterpolo kampioenschappen.

• Avond animatie biedt een breed scala aan shows, zangers, muzikaal tributes, acrobaten,

goochelaars, cabaretiers, etc.

• Huisdieren zijn niet toegestaan. 
• Uitgezonderd blindengeleidehonden.

• Televisiekamer.
• Speelkamer.
• Autoverhuur.
• Bagagedepot vlakbij de receptie.

Onze restaurant biedt maaltijden in buffetvorm, waarbij u een grote variëteit aan gerechten zult aantreffen uit de Mediterrane en continentale keuken waar u uit kunt kiezen.

Tijdens de zomer openen we de snackbar aan het zwembad, met  speciale barbecues en paella themadagen. Er is ook een gala-buffet elke week.

Geen picknickdienst aanwezig.

Halfpension en volpension omvatten geen dranken.

 

• Complete badkamer. 
• Balkon. 
• Verwarming en airconditioning in het seizoen.
• Kabel- en satelliettelevisie.
• Tijd van aankomst: 14:00 
• Tijd van vertrek: 12:00 

• Wieg*: afhankelijk van beschikbaarheid. GRATIS.

Parkeerplaats beschikbaar in het Parking Centro – ongeveer 400 m vanaf het hotel

Prijs = 15€ per dag + 20€ borg voor de kaart.

Neem contact op met het hotel om te reserveren (op basis van beschikbaarheid).

• Centraal gelegen in Benidorm. 750 meter van het strand.
• Personeel dat gewaardeerd wordt door veel klanten. 
• Buffetrestaurant. 
• Groot zwembad. 
• Speeltuin.

 • Cadeaus, souvenirs.

Gasten Beoordelingen

Chris Preston

Chris Preston

05/10/2017 20:46:32

Excellent stay and hotel

9.64/10

4 friends aged mid 40s stayed September. Hotel about 10 minutes from main strip of bars but bars etc all around. Food nice. Rooms very clean. Good value food and drink in hotel.

MedPlaya, Guest Relations Team: Hello Chris We are delighted to hear you enjoyed your recent stay at the Hotel Rio Park and were happy with the facilities and services. Hopefully we will see you again in the future. Kind Regards MedPlaya, Guest Relations Team

Stephen King

Stephen King

03/10/2017 11:05:53

Good hotel gone down hill

4.29/10

We checked into Rio Park on Sunday 24th sept, when we booked we requested a low floor and also emailed before hand to ensure we had a low floor. On arrival we were given the 8th floor when i explain to reception i needed a low floor due to my wife being disabled and in a wheel chair they said there was nothing they could do and come back tomorrow an explained that use had a outdoor lift so thats not a problem of my wife is claustrophobic, not true suffering from claustrophobia is the same even its in a glass lift. When we went back the next morning we were told once again no low floors all they could give us was the 11th or 10th so best staying were we were on the 8th and to try back again tomorrow. We have stayed in this hotel over 15 times and never had a problem but this visit was terrible. My wife is in wheelchair and the ramp to get to the pool is to steep and very difficult to get up and down. We felt the food has gone down hill and also alot of staff had very bad attitudes. Down in the restaurant were you wash your hands my 3 year old grandson put his hand on the sink to reach the soap and the metal sink fell on the floor an just missed him by inches and all the staff could do was tut as if he had been swinging off it. Like i said before i have stayed in your hotel many times but i will not be staying again. We were due to check out this sunday the 1st but we have cut our holiday short and came home early. Its a shame that a good hotel has gone down hill.

MedPlaya, Guest Relations Team: Hello Stephen We are sorry to hear that you did not enjoy your recent stay at the Hotel Rio Park and that you were dissapointed after staying before on numerous occasions.  The reception will always do all that they can for anyone who has any special requests so we are sorry that they were not able to allocate you on a lower floor when you arrived as requested. Please accept our apologies for any inconvenience caused during your stay and we are sad to learn that you do not feel that you would like to return again in the future. Kind Regards MedPlaya, Guest Relations Team

Abbey Parr

Abbey Parr

30/09/2017 13:46:10

Excellent!

10/10

The rooms were beautiful and the maids always did a great job. The staff were friendly apart from one man behind the bar very rarely cracked a smile and the male entertainer I found was slightly arrogant. Food was lovely but it was very repetitive Im a fussy eater so I got sick of eating the same stuff every day. But overall excellent value for money and I really enjoyed my stay at Rio Park.

MedPlaya, Guest Relations Team: Hello Abbey We are pleased to hear that overall you enjoyed your stay with us at the Hotel Rio Park and we thank you for your comments. We do hope that you will consider staying with us again in the future. Kind Regards MedPlaya, Guest Relations Team

Andrea Millar

Andrea Millar

23/09/2017 14:03:28

Fabulous hotel

9.64/10

2nd time staying, love it, will definiantly be booking here everytime Im in benidorm

MedPlaya, Guest Relations Team: Hello Andrea Thank you for returning to stay with us at the Hotel Rio Park. We are delighted to hear that you enjoyed another good stay with us and we hope to see you back again soon. Kind Regards MedPlaya, Guest Relations Team

June Lawrence

June Lawrence

22/09/2017 16:27:40

Smallest room ever had to stay in

5/10

Room far too small l feel that l have been overcharged €532 Door stop in middle of floor near wardrobe so you catch your feet all the time Room next to family room so constant noise l feel that a refund of sort should be made l have travelled world wide and your room fell very short of my expectations.

MedPlaya, Guest Relations Team: Hello June We are sorry to hear that the Hotel Rio Park did not meet with your expectations and that you were not aware of the dimensions of the single rooms.  Your comments are important to us so we thank you for taking the time to share them. Kind Regards MedPlaya, Guest Relations Team

pauline lettice

pauline lettice

18/09/2017 21:46:57

club superior room

7.14/10

reception kept insisting that i had booked 2 superior rooms and not club superior,numerous times i had to go to reception and show them my booking and to show them on there website what should have been in our room on arrival .. pool towels robes and drinks put in fridge which were not there on arrival,on the second day we got the drinks put in the fridge 2 juices and 2 water,but were not replenished for the rest of our 10 day holiday,Idont know if we got put in club room instead of club superior,which i think is what happened as this would make sense as to why we didnt get what we paid for in the room on arrival,as there seemed to be a bit of confusion with 3 different members of staff,regarding our room,all saying we had booked club rooms and not club superior,which we had and paid for and showed them my booking conformation.we arrived on the sat evening 2nd of september and by the tuesday i gave up going to reception,as i was there celebraitng my 50th and wanted to just relax,Also my husband went to reception to ask if a bottle of fizz could be brought up to room on my birthday,we went down to dinner at 730-8 ish and it still wasnt delivered to our room but was there when we got back to room about 1am,a little too late!!!!

MedPlaya, Guest Relations Team: Hello Pauline We are sorry to hear that you experienced problems during your recent stay at the Hotel Rio Park.  It is never our intention for anyone to have any issues and we apologise for any misunderstandings caused to you. We do hope that this will not deter you from returning again in the future. Kind Regards MedPlaya, Guest Relations Team

Jordan Jordan

Jordan Jordan

02/09/2017 21:29:17

Gteat

10/10

Brilliant value for money. Rooms lovely.

MedPlaya, Guest Relations Team: Hello Jordan We are delighted to hear that you found the Hotel Rio park to be good value for money and were pleased with your room. Hopefully you will choose to return again in the future. Kind Regards MedPlaya, Guest Relations Team

thomas william burton

thomas william burton

02/09/2017 11:17:29

hotel needs a lot of money spending on it

6.07/10

reception staff very rude on check in, waiting in ques in bar area,children playing in lifts in busy meal times and no security to check them,sunbeds still being left for long periods and staff not doing anything about it

MedPlaya, Guest Relations Team: Hello Thomas We are sorry to hear that the Hotel Rio Park did not meet with your expectations and that had you had issues during your stay with us.  Your comments are important to us so we thank you for taking the time to share them. Kind Regards MedPlaya, Guest Relations Team

Pierre-Franck STARON

Pierre-Franck STARON

31/08/2017 18:07:22

voir ci-dessous

6.07/10

bonjour, Il est fort dommage que le personnel de laccueil ne parle pas le Français. De plus, dans la salle à manger, le micro-onde ne fonctionne pas pour pouvoir réchauffer son lait !!!!! Je précise que le lait fourni par les cuisines était froid et le lait qui sort des machines à café est très mauvais. Cordialement.

MedPlaya, Guest Relations Team: Bonjour Pierre-Franck Nous vous remercions de vos commentaires concernant votre séjour à l'Hôtel Rio Park. Nous sommes désolés d'entendre que vous avez eu des problèmes pendant votre séjour. Nous espérons vous revoir à Benidorm et dans l'un des hôtels de la chaîne MedPlaya. Cordialement Relations publiques, Hôtels Medplaya

MARIA GLORIA QUIAN CARREIRA

MARIA GLORIA QUIAN CARREIRA

29/08/2017 16:59:19

Buenas vacaciones

7.86/10

Pues la verdad que esta bastante bien en relacion calidad precio.. l@s trabajados del hotel muy correctos y amables y la comida estaba muy bien teniamos un poco de miedo por los comentarios pero la verdad que disfrutamos de todo. Ademas soy celiaca y la cocinera en todo momento super atenta y mucha variedad para los alergicos e intolerantes..en resumen todo perfecto gracias

MedPlaya, Guest Relations Team: Estimada Maria Gracias por tomarse el tiempo a dejarnos una reseña sobre su estancia aquí en el Hotel Rio Park. Nos alegra mucho saber que usted encontró todo perfecto en el Hotel y que el trato del personal fue muy agradable. Esperemos darle la bienvenida de nuevo a Rio Park para futuras vacaciones en Benidorm. Un saludo cordial, Medplaya Relaciones Públicas Benidorm

De algehele waardering van deze eigenschap

  • Gezinnen met oudere kinderen
  • Gezinnen met jonge kinderen
  • Oude koppels
  • Vriendengroepen
  • Eenzaam Reizigers
  • Jonge Koppels