Hotel Riudor
Tekst: Route:

Neem de afslag 65 van de autosnelweg AP7 (Benidorm Levante). U komt op de grote weg die u in het centrum van Benidorm brengt.

 

Openbaar vervoer vanaf het luchthaven

Taxi

De taxi bevindt zich buiten de luchthaven op de -1 verdieping. De kosten bedragen tussen de € 75 en € 85 per enkele reis. Er kan een vergoeding voor bagage, feestdagen en 's nachts diensten.

Bus

De bushalte ALSA bedrijf is gevestigd op de luchthaven afslag op de vloer 0.

De kosten bedragen ongeveer € 10 per persoon per enkele reis en de rit duurt ongeveer 45 minuten. De bus heeft twee haltes in Benidorm, één bij het busstation en een op de Avenida de Europa. De beste optie wanneer ze Benidorm te bereiken is om een taxi te nemen ofwel stopt om het laatste stuk te voltooien om het hotel te bereiken. De kosten bedragen ongeveer € 5-10 per trip. Er kan een vergoeding voor bagage, feestdagen en 's nachts diensten

Als u vooraf gereserveerd een privé-transfer van het vliegveld stopt hier op de 2e verdieping.

Met de auto

Het verlaten van de luchthaven neemt u de afslag richting Valencia. Na ongeveer 20 minuten splitst de weg en u kunt kiezen tussen het nemen van de snelweg of nationale. De snelweg kost ongeveer 3-4 € en afrit Benidorm Playa Levante is gevangen. Als u besluit om de nummer N332 richting Valencia te nemen, neemt u de tweede afslag van Benidorm.

Kamertypes

Ééénpersoonskamer Med

 Wifi    Air conditioning    balkon / terras   Meer

Onze recent gerenoveerde tweepersoonskamers zijn ingericht in een moderne, hedendaagse stijl, steeds met uw comfort in gedachten. Alle kamers hebben een ingericht balkon. De tweepersoonskamers biede...

Omvat:

  Wifi      Air conditioning      balkon / terras      Kabel TV      badkamer      Handdoeken      Wekservice      Elektrische ketel      Bidet      Bureau      Welkomstgeschenk      telefoon      Koelkast      Haardroger      Verwarming      Satellie TV      Linnen   

Onze recent gerenoveerde tweepersoonskamers zijn ingericht in een moderne, hedendaagse stijl, steeds met uw comfort in gedachten.

Alle kamers hebben een ingericht balkon.

De tweepersoonskamers bieden de volgende faciliteiten:

Comfortabel 2 eenpersoonsbedden, flatscreen TV met een selectie van nationale en internationale kanalen, telefoon en bureau.

De badkamer is volledig ingericht, met een ligbad met douche, haardroger en een ruime selectie van aanvullende badkamer amenities.

Badkamer met een inloopdouche afhankelijk van beschikbaarheid. (gelieve dit aan te vragen bij het maken van uw reservering)

Tweepersoonskamer

 Wifi    Air conditioning    balkon / terras   Meer

Onze tweepersoonskamers zijn ingericht in een moderne, hedendaagse stijl, steeds met uw comfort in gedachten. Alle kamers hebben een ingericht balkon. De tweepersoonskamers bieden de volgende facili...

Omvat:

  Wifi      Air conditioning      balkon / terras      badkamer      Koelkast      Haardroger      Welkomstgeschenk      telefoon      Parket      Bureau      Flatscreen tv      Elektrische ketel      Wekservice      Handdoeken      Uitzicht op de stad   

Onze tweepersoonskamers zijn ingericht in een moderne, hedendaagse stijl, steeds met uw comfort in gedachten.

Alle kamers hebben een ingericht balkon.

De tweepersoonskamers bieden de volgende faciliteiten:

Comfortabel 2 eenpersoonsbedden, flatscreen TV met een selectie van nationale en internationale kanalen, telefoon en bureau.

De badkamer is volledig ingericht, met een ligbad met douche, haardroger en een ruime selectie van aanvullende badkamer amenities.

Badkamer met een inloopdouche afhankelijk van beschikbaarheid. (gelieve dit aan te vragen bij het maken van uw reservering)

 

Tweepersoonskamer met Club Service (2 volwassenen)

 Wifi    Air conditioning    balkon / terras   Meer

Onze tweepersoonskamers met Club Service zijn ingericht in een moderne, hedendaagse stijl, steeds met uw comfort in gedachten. Alle kamers hebben een ingericht balkon. *De toewijzing van de kamers i...

Omvat:

  Wifi      Air conditioning      balkon / terras      Kabel TV      badkamer      Linnen      Handdoeken      Wekservice      Elektrische ketel      Flatscreen tv      Bidet      Bureau      Parket      Welkomstgeschenk      telefoon      Koelkast      Badjas      Haardroger      Kluis      Verwarming      Satellie TV      Tweepersoonsbed      Uitzicht   

Onze tweepersoonskamers met Club Service zijn ingericht in een moderne, hedendaagse stijl, steeds met uw comfort in gedachten.

Alle kamers hebben een ingericht balkon.

*De toewijzing van de kamers is onderhevig aan de beschikbaarheid.

De tweepersoonskamers met Club Service bieden de volgende faciliteiten:

Comfortabel 2 eenpersoonsbedden, flatscreen TV met een selectie van nationale en internationale kanalen, telefoon en bureau.

De badkamer is volledig ingericht, met een ligbad met douche, haardroger en een ruime selectie van aanvullende badkamer amenities.

Badkamer met een inloopdouche afhankelijk van beschikbaarheid. (gelieve dit aan te vragen bij het maken van uw reservering)

Ook inbegrepen bij onze Club Service zijn de volgende extra diensten: Koelkast (mini bar) met welkomstdrankje, thee/koffiezetapparaat, fles wijn, badhanddoek (per persoon met een aanbetaling van 20 €), Club amenities (dagelijks opnieuw aangevulde amenities), kluis, badjas en slippers.

MedPlaya-hotels bieden gasten die 6 nachten of langer bij ons verblijven een gratis transfer van en naar de luchthaven van Alicante.

Om van uw gratis transfer te genieten, moet u uw reservering minimaal 24 uur voor de aankomstdatum via onze website www.medplaya.com maken en voldoen aan de minimale verblijfsduur van 6 nachten.

Na het voltooien en bevestigen van uw hotelreservering, kunt u uw transfer Economy Connect volledig gratis toevoegen.

De transfers kunnen niet rechtstreeks bij het hotel geboekt worden. Only available for return trips (both ways)

De gratis transfers zijn momenteel alleen beschikbaar voor onze hotels in Benidorm.

MEER INFO/RESERVE

Als uw reservering korter is dan 6 nachten, kunt u ook uw transfer boeken. De prijs wordt weergegeven zodra u de zoekopdracht hebt voltooid en u de betaling online uitvoert.

U kunt transferopties en prijzen zoeken door deze links te volgen:

Hotel Agir
Hotel Regente
Hotel Flamingo Oasis
Hotel Riudor
Hotel Rio Park

Voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail naar 'callcentre@medplaya.com of via onze klantenservice in het Verenigd Koninkrijk: 0843 508 5479 of in Spanje: (34) 951 989 315. We helpen u graag verder!

Over Hotel Riudor

OFFICIËLE WEBSITE

Hotel Riudor is gelegen op een centrale plek in Benidorm, met goede verbindingen en op 150 meter van het strand Playa de Levante. Het is een vieresterren hotel en het kan bogen op vele jaren ervaring waarin wij onze klanten op professionele wijze van dienst waren. De kamers beschikken over een complete badkamer, balkon, televisie en airconditioning. Het restaurant biedt maaltijden in buffetvorm en beschikt over een grote variëteit aan gerechten uit de Mediterrane en continentale keuken. ‘s Avonds kunt u genieten van live optredens van Britse zangers en kunt u dansen in de bar-zaal.

The hotel Riudor is enkel bedoeld voor volwassenen ouder dan 18 jaar.

In Hotel Riudor laten we u genieten van een actieve vakantie, waardoor u goede herinneringen meeneemt aan deze toeristische enclave aan de Middellandse Zee, Benidorm, een moderne stad van vermaak waar u ook kunt genieten van de zon en het strand.

De schone, goudkleurige stranden van Benidorm, het warme klimaat, de horizon, de brede lanen vormen tezamen een geweldige bestemming om een actieve of relaxte vakantie door te brengen, ook als u nachtelijk vermaak zoekt of wilt genieten van het strand.

Número de Registro en turismo: HA-799 (Hotel Riudor ****)

Veelgestelde vragen

MedPlaya-hotels bieden gasten die 6 nachten of langer bij ons verblijven een gratis transfer van en naar de luchthaven van Alicante.Check this out! more

Ons All Inclusive Premium pakket heeft normaal gesproken een waarde van € 10 per persoon per dag bij betaling in het hotel.

All Inclusive Premium houdt in dat u uw drankjes kunt kiezen uit de menukaart aan de bar. We kunnen niet per hotel specificeren welke drankmerken beschikbaar zijn, maar we nemen steeds internationaal erkende merken op. Cocktails zijn ook opgenomen in de selectie van dranken evenals bier in flesjes, als deze op de menukaart van de bar staan.

Extra hapjes en snacks zijn niet inbegrepen, aangezien deze al inbegrepen zijn in het algemene All-Inclusive Supplement.

  • Zonnebank
  • Buitenbad
  • Restaurant
  • Internet centre
  • Voorzieningen voor gehandicapten
  • 24 uurs receptie
  • Snackbar
  • Bar
  • Lounge
  • Bagagekluis
  • Televisie met reuzenscherm
  • Verkoop van georganiseerde uitstapjes
  • Autoverhuur
  • Wisselkantoor
  • Huisdieren geen toegang
  • Free wifi

• Er is een helling voor de ingang van het hotel.

Het hotel biedt het hele jaar door dagactiviteiten aan, zoals yoga, boogschieten, sjoelen, danslessen, cross, stretching, darts etc. In het zomerseizoen juni-sep (als het weer het toelaat) bieden ze ook wateractiviteiten aan; aquagym, aquadance, aquafit en waterpolo.

In avond kunt u genieten van muzikale optredens, komedie, quizzen, karaoke.

• Huisdieren worden niet toegelaten. 
• Uitgezonderd blindengeleidehonden.

• Verkoop van kranten. 
• Faxservice. 
• Taxiservice. 
• Geld wisselen (08:00 tot 23:00). 
• Televisiekamer. 
• Autoverhuur. 
• Verkoop entreekaartjes voor themaparken: Terra Mítica,
Mundomar, Aqualandia en Terra Natura.

Onze eetzaal biedt de maaltijden aan in buffetvorm. Hier vindt u een grote variëteit aan gerechten uit de Mediterrane en continentale keuken waar u uit kunt kiezen. Geen picknickdienst aanwezig.

Halfpension en volpension omvatten geen dranken, behalve All Inclusive.

• Complete badkamer
• Balkon
• Telefoon
• Airconditioning/verwarming. 
• Kabel- satelliettelevisie. 
• Koelkast te huur.

• Parkeergelegenheid beschikbaar bij het Mediterrane Casino . (€ 13.50 / dag + € 20 borg, beperkte plaatsen- afhankelijk van beschikbaarheid, kan niet worden gereserveerd tot aankomst in het hotel)
• Op 350 m ondergrondse openbare parkeerplaats. 

• Professionele dienstverlening op basis van jarenlange ervaring.
• Op een centrale plek in Benidorm. 
• Op 100 m van het strand Playa de Levante. 
• Op 350 m openbare parkeerplaats. 
• Buffet-restaurant. 
• Happy hour.
• Tijd van aankomst: 15:00 
• Tijd van vertrek: 12:00 

• Restaurant met buffet. 
• Openingstijden al naar gelang het seizoen. Gebruikelijke tijden: ontbijt (08:00 tot 10:15); lunch (13:00 tot 15:00); diner (18:30 tot 21:00). 
• Grote bar (09:00 tot 01:00). 
• Bar van het zwembad. ‘s Zomers geopend (11:00 tot 17:00).

Speciale aanbiedingen

Bieden! 15% koting Hotel Riudor

Bieden! 15% koting Hotel Riudor

Maak van de gelegenheid en geniet van een 15% korting bij het hotel Riudor in Benidorm. Het is tijd voor het boeken van uw vakantie aan de beste prijs! Data kunnen beperkt zijn op basis van beschikbaarheid

MEER

De algehele waardering van deze eigenschap

  • Gezinnen met oudere kinderen
  • Gezinnen met jonge kinderen
  • Oude koppels
  • Vriendengroepen
  • Eenzaam Reizigers
  • Jonge Koppels

Gasten Beoordelingen

GERALD MURPHY

GERALD MURPHY

03/07/2022 11:47:22

Toilets

9.69/10

Everything was top class, except for the toilets which let the rooms down.While we were there it was obvious that the clientele was of the older generation and the bath was quite awkward to get into.Also the lighting in the bathroom was poor.

MedPlaya Hotels Benidorm: Dear Gerald, Thank you for submitting your review with regards to your stay at the Hotel Riudor. We are very pleased to learn that you had an enjoyable time here with us and that you found everything to be top class.  Knowing our clientele, some of our guests still prefer a bath, therefore there are still rooms with bathtubs, although the gran mayority of the bathrooms have walk-in showers. For your next visit please let the reception know that you prefer a walk-in shower and they will be able to allocate you accordingly. We do hope we get to continue to welcome you to the Riudor for your future Benidorm holidays. Kind regards, MedPlaya Hotels Benidorm

Carol Johnston

Carol Johnston

06/06/2022 18:18:44

Lovely Hotel

9.69/10

Stayed here a few times before refurbishment and now its perfect. New pool is great no shortage of beds, food excellent and staff in every area of hotel very friendly and helpful. Location can be a bit noisy at nights but it is benidorm

MedPlaya Hotels Benidorm: Dear Carol, Thank you for taking the time to share with us your experience from your stay at the Hotel Riudor. It is very encouraging to know that you found our hotel to be perfect with a great pool, excellent food and very friendly staff. We hope to see you soon again at the Hotel Riudor and in our MedPlaya Hotels. Kind regards, MedPlaya Hotels Benidorm

Carol Keyes

Carol Keyes

02/06/2022 12:09:40

Excellent Hotel

9.38/10

First time at this hotel and it was excellent, staff were always courteous and friendly, food was also good, will certainly be back at this hotel

MedPlaya Hotels Benidorm: Dear Carol, Many thanks for sharing your impressions with regards to your first stay at the Hotel Riudor. We are delighted to learn that you had an excellent time here with us and that our hotel met with all of your expectations; such as friendly staff and good food. We look forward to welcoming you back to the Hotel Riudor on future occasions. Kind regards, MedPlaya Hotels Benidorm  

Emer Cosgrave

Emer Cosgrave

01/06/2022 17:17:28

Fantastic

9.69/10

We stayed here for 6 nights. It is a mixture of people of all ages. The Riudor has just been renovated and has a cruise ship feel to it. The hotel, pool is fantastic and the area is kept very clean and is a lovely place to sun bath. There are lots of sun beds also and a bar. The rooms in the hotel have recently been renovated to a very high standard. They are cleaned daily. The hotel is very central to all the attractions and night life Benidorm has to offer. The hotel offers All Inclusive as well and the food was great with a massive variety. Overall I would highly recommend this hotel and would definitely return.

MedPlaya Hotels Benidorm: Dear Emer, Thank you for submitting your review with regards to your stay at the Hotel Riudor. We are always very happy to receive positive comments about our hotel and we are pleased to learn that you had a brilliant stay here with us. It will be a pleasure to welcome you back on future occasions. Kind regards, MedPlaya Hotels Benidorm

Margaret Hatten

Margaret Hatten

26/05/2022 21:15:31

Fantastic

10/10

I just have to thank Medplaya Riudor for the fantastic 4 days we had there, restaurant was such an enjoyable experience, comfortable and relaxing atmosphere to the point we didnt want to go anywhere else to eat, food was great! Staff were so helpful, nothing was a problem, pool area was super clean, waiter service around pool too. The rooms were large enough and had everything you needed including a kettle and fridge, thank you for an enjoyable break.

MedPlaya Hotels Benidorm: Dear Margaret We are delighted to hear that you enjoyed your recent break with us at the Hotel Riudor.  We are pleased that the hotel ticked all of your boxes and that you were happy with all of the services and facilities available.  We hope to welcome you back again soon to the Riudor.  Kind regards, MedPlaya Hotels Benidorm

William Hoatson

William Hoatson

26/05/2022 11:21:58

Stewart Review

10/10

The one thing that spoiled our visit was the hotel allowing groups of males and females. Also one of the receptionist I feel was really cheeky with a comment he made. We asked to keep our room on Monday and the reply was NO we are more interested in arrivals than departures. Not very nice reply to hear after spending our money in the hotel.

MedPlaya Hotels Benidorm: Dear William, Thank you for submitting your review with regards to your stay at the Hotel Riudor. First of all, we would like to mention that we do not encourage stag-or hen dos, but by law, we cannot exclude anyone from booking the hotel. Anyone not following the hotel's rules and regulations and/or causing disruption to other guests will be given a written warning; and if continued will be asked to leave the hotel. We apologize for any misunderstanding, to keep on the room after 12.00 depends on availability. With the hotel being at full capacity it is not always possible to keep the room on longer and it is necessary to check out by 12.00. We hope to get the opportunity to welcome you back to the Hotel Riudor and our MedPlaya Hotels on future occasions. Kind regards, MedPlaya Hotels Benidorm  

CATHERINE MCALLISTER

CATHERINE MCALLISTER

23/05/2022 12:54:37

It could be better decor wise

6.25/10

I love the hotel but I don’t think it is four stars the decor is more three star boutique. The sound system was not great. I usually go to the riudor for the food,entertainment,and the friendly atmosphere but I expected more affluence in the decor when it was listed four stars.

MedPlaya Hotels Benidorm: Dear Catherine, Thank you for taking the time to share with us your experience from your stay at the Hotel Riudor. We appreciate your loyalty towards our hotel and it is encouraging to learn that you return year after year because of the high level of food, entertainment provided and the friendly atmosphere. We are very proud of how the refurbishment turned out, so it is disappointing to read that the new decor is not to your liking. We do hope we get to continue to welcome you to the Riudor for your future Benidorm holidays. Kind regards, MedPlaya Hotels Benidorm

SUE TAYLOR

SUE TAYLOR

23/05/2022 09:50:03

Brilliant

10/10

Enjoyed every minute

MedPlaya Hotels Benidorm: Dear Sue, Thank you for taking the time to leave us a review with regards to your stay at the Hotel Riudor. We are very pleased to learn that you had a brilliant time here with us and that you were happy with your choice of hotel. We look forward to welcoming you back to the Hotel Riudor on future occasions. Kind regards, MedPlaya Hotels Benidorm

Gillian Finlay

Gillian Finlay

21/05/2022 14:58:00

Really Good Value but………

7.81/10

We have been visiting The Riudor Hotel for years. The refurbishment is excellant . The quality of the food really good with a good range to suit any tastes. It would be helpful to guests if ALL the dishes were named as on our visit very few had a description. When we arrived in our room only one lamp worked there are four in the rooms, my husband investigated this and only two of the lamps had bulbs fitted. We reported this to reception and then again the day after , and then the day after that, finally on the fifth day a man turned and fitted two new bulbs . Small things that should have been sorted sooner . Lovely to see the same friendly staff

MedPlaya Hotels Benidorm: Dear Gillian, Thank you for sharing your thoughts with us with regards to your stay at the Hotel Riudor. We are very pleased to read that you found our refurbished hotel to be excellent with good quality food and friendly staff. Shortly we will have all of the dishes with their description accordingly. We apologize for the delay in getting the light bulbs changed. Due to an error in our system the report was not passed through to maintenance department correctly. It has now been sorted and shall not happen again. We thank you for your patience. We hope to see you soon again at the Hotel Riudor. Kind Regards, MedPlaya Hotels Benidorm 

BRIAN SWALLOW

BRIAN SWALLOW

21/05/2022 13:47:35

Brilliant

10/10

Brilliant time as always..... Staff really looked after me after my fall.

MedPlaya Hotels Benidorm: Dear Brian, Thank you for submitting your review with regards to your stay at the Hotel Riudor. First of all, we hope you are feeling back to normal after your fall. We are delighted to learn that once again you had a brilliant time here with us and you felt well looked after by our lovely staff. We look forward to welcoming you back to the Hotel Riudor in September. Kind regards, MedPlaya Hotels Benidorm