Veiligheidsverklaring

DIRECT BOOKING

¿Waarom direct bij MedPlaya reserveren?

*Reserveer in alle rust – wij werken voor u. Het directe contact met ons vereenvoudigt de afhandeling van uw reservering.

* Reserveringsgarantie - wanneer een onvoorziene wijziging optreedt in een vlucht samengaand met uw reservering, bieden wij u gratis annulering of wijziging van datum aan. Wanneer ergens een probleem optreedt zoeken wij voor u naar oplossingen. ** Onderworpen aan beschikbaarheid **

*Beste Prijs Gegarandeerd- wanneer u binnen 24 uur na het maken van uw reservering bij ons een lagere prijs dan die op onze website vindt onder dezelfde voorwaarden, verrekenen wij het verschil tussen de prijzen en geven u 5% korting bij de checkout in het hotel.* Onder toepassing van voorwaarden.

*U hoeft niets te betalen tot uw aankomst in het hotel.

*We geven u een PromoCode die u recht geeft op korting bij de volgende reserveringen bij ons.

* Waardepunten worden automatisch op uw Amigo Card bijgeschreven – verzeker u er eerst van dat u ingeschreven staat in ons klantgetrouwheidsprogramma om uw Amigo Card te ontvangen.

*Individuele aanbiedingen per hotel inbegrepen - bijv. gratis parkeerplaats of andere gratis faciliteiten …

*Gratis fles wijn bij aankomst in het hotel.

 


ONZE FILOSOFIE EN ONZE PROGRAMMA'S

Filosofie
Med Playa is een hotelketen, gespecialiseerd in strandvakanties.  We begonnen op hetzelfde moment als dat de eerste toeristen in Spanje aankwamen en sinds die tijd hebben wij ons erop toegelegd hen een goede vakantie te bezorgen. Wij weten dat kleine dingen een groot verschil kunnen maken. En dit is wat wij bieden: Een vriendelijke service, een goede maaltijd, comfortabele kamers en een aangename omgeving. Dat is wat wij verstaan onder een goede vakantie. Dat is wat vakantie betekent bij Med Playa. Ons doel als bedrijf is het aanbieden van een kwalitatief goede vakantie tegen concurrerende prijzen.

Kwaliteit
Kwaliteit betekent voor ons comfortabele, moderne, goed ingerichte kamers voorzien van alle benodigde faciliteiten; het betekent ook een  gevarieerde, voedzame maaltijd, aangepast aan de smaak van onze klanten, waarbij op geen enkel moment wordt vergeten dat veel van onze hotels familiehotels zijn; kwaliteit betekent voor Med Playa ook een vriendelijke service, geen service met een gemaakte en gespeelde vriendelijkheid, maar een echt gevoel van de kant van ons personeel, dat plezier beleeft aan het zorgen voor onze gasten; ook is kwaliteit de recreatie, zowel de spelletjes en de sportactiviteiten, als de animatie ‘s avonds met voorstellingen door professionals en onze eigen klanten of werknemers.

Prijzen
Concurrerende prijzen betekenen redelijke prijzen die aansluiten op het kwaliteitsniveau en de service die wij aanbieden. Als u onze tarieven bekijkt die wij u op deze zelfde pagina’s aanbieden, nodigen wij u uit zich voor te stellen dat u een vakantie met het hele gezin aan het plannen bent. Wij zijn er zeker van dat u aangenaam verrast zult zijn door onze prijzen. En deze concurrerende prijzen kunnen wij u aanbieden dankzij onze ervaring in het hotelwezen. Vele jaren werken hebben ons geleerd hoe wij onze prijzen moeten samenstellen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze service.

Onze missie is terug te vinden in de waardes die de filosofie van Med Playa Management SL kenmerken, evenals haar manier van handelen als verantwoordelijk bedrijf: nadruk op personen, inrichting van de bedrijfsvoering en verantwoordelijkheidsgevoel op gebied van milieu en innovatie.
Med Playa zorgt voor het milieu door haar zakelijke activiteiten in te richten volgens de principes van duurzame ontwikkeling, waarbij in alle hotels van de keten langzamerhand een beleid van goede milieupraktijken wordt ingevoerd.
De keten heeft acties doorgevoerd die gaan van rationalisering van het gebruik van grondstoffen (energie, water, enz.), de reductie en gescheiden inzameling van afval tot het respecteren van de flora, fauna en culturele hulpbronnen die eigen zijn aan elke plek waar Med Playa aanwezig is.
Innovatie maakt deel uit van de cultuur van Med Playa. Sinds 2007 houden wij een interne wedstrijd om ideeën onder werknemers te verzamelen, waardoor wij hen een stem geven en hun vindingrijkheid belonen. Momenteel beschikt Med Playa over een innovatieteam dat nieuwe projecten en ideeën beoordeelt en ontwikkelt.


ALGEMENE INFORMATIE OVER HET BEDRIJF

Med Playa Management, S.L. is een handelsmaatschappij die ten doel heeft de exploitatie van hotels en aparthotels door middel van beheer of management.

Alicante –Company resistration- MED PLAYA MANAGEMENT, SL Hotel Riudor, , Avda. Mediterráneo, 45.  03500-BENIDORM (Alicante).
Our company registration number is  B17076886  Tomo 1.597, Folio 58, Hoja A-21.313, Inscrip. 1ª.

Torremolinos –Medplaya Call Center- From UK. 0843 508 5479 . SPAIN: (34) 951 989 315. Our Call Centre is open 6 days a week during the Winter with the following hours:  Monday- Friday 09:00-18:30. Saturdays 09:00-17:30.

Girona  De algemene leiding van het bedrijf bevindt zich in Girona aan de Paseo General Mendoza nummer 1, 6º verdieping met telefoonnummer 972 205212 en faxnummer 972 218930. (www.medplaya.com)

De Maatschappij werd opgericht in het jaar 1967 en haar voornaamste activiteit is het bestuur van hotels. Momenteel worden 16 hotels beheerd, die tezamen de Hotelketen ‘Med Playa’ vormen.

Med Playa Management, S.L. is gespecialiseerd in strandhotels. De hotels van de Keten bevinden zich aan de Costa Brava, de Maresme, Salou, Benidorm, Costa del Sol en de Zwarte Zeekust. In totaal worden 3.929 kamers met 8.080 hotelplaatsen beheerd.

Toen het bedrijf oorspronkelijk nog niet opereerde onder de naam Med Playa, begon het in de jaren 1967 en 1968 met de bouw van diverse hotels in Benidorm. Vanaf die tijd heeft de groep haar activiteiten uitgebreid en meer hotels geopend in de belangrijkste Spaanse badplaatsen: Torremolinos en Benalmádena aan de Costa del Sol; Benidorm aan de Costa Blanca; Salou aan de Costa Dorada; Calella in de Maresme; en Tossa en Playa de Aro aan de Costa Brava.


Privacybeleid

MED PLAYA streeft ernaar om de privacy van klanten en gebruikers van haar website en sociale netwerken te respecteren en de persoonsgegevens die mogelijkerwijs zijn verkregen door enige vorm van contact met onze hotelketen te beschermen.

Daartoe heeft MED PLAYA de benodigde veiligheidsmaatregelen van technische en organisatorische aard geïmplementeerd, noodzakelijk om de veiligheid en integriteit van persoonsgegevens van klanten te waarborgen en  verlies of niet geoorloofde verwerking of toegang te voorkomen, in overeenstemming met de huidige wetgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens.

In dit verband, en in overeenstemming met de bepalingen van Verordening UE 2016/679 van het Europese Parlement (RGPD), zullen we hieronder de behandeling van persoonsgegevens door MED PLAYA omschrijven.

 

Wie is de verantwoordelijke voor het verwerken van uw persoonsgegevens?

 

BEDRIJFSNAAM:            MED PLAYA MANAGEMENT, SL

N.I.F.                             B17076886

Adres:                           Paseo General Mendoza, nº 1, Planta 6ª, CP 17002, Girona.

E-mail:                          rgpd@medplaya.com

 

Met welk doeleinde verwerken wij uw persoonsgegevens?

Wij verwerken de verkregen gegevens om het registratieproces en de relatie met de gebruikers van onze website te beheren, om antwoord te geven op en te reageren op verzoeken van gebruikers via de verschillende contactformulieren en om gecontracteerde diensten administratief te beheren.

Meer specifiek voeren wij bij MED PLAYA de volgende verwerking van uw persoonsgegevens uit:

 

ONLINE RESERVERINGEN: Door het invullen van het Online Reserveringsformulier accepteert en autoriseert de gebruiker MED PLAYA MANAGEMENT, SL het gebruik van de verstrekte persoonsgegevens voor de uitvoering van de gevraagde reservering en het verstrekken van de gecontracteerde accommodatie. In het geval dat de gebruiker uitdrukkelijk heeft ingestemd met het ontvangen van commerciële boodschappen door het vakje van het formulier aan te kruisen dat overeenkomt met de ontvangst van reclame voor diensten en aanbiedingen van de MED PLAYA groep, zullen uw persoonlijke gegevens verder worden verwerkt om u per e-mail informatie te kunnen toesturen over nieuws en offertes.

Evenzo wordt de gebruiker geïnformeerd dat bij het maken van een reservering persoonsgegevens en andere gegevens met betrekking tot de reservering doorgegeven worden aan bedrijven die deel uitmaken van de MED PLAYA groep en die betrokken zijn bij het beheren en uitvoeren van de reservering, zoals hierboven omschreven.

AMIGO CARD: Door het inschrijvingsformulier van het AMIGO CARD programma in te vullen accepteert en autoriseert de gebruiker MED PLAYA MANAGEMENT, SL om de verstrekte persoonsgegevens voor het loyaliteitsprogramma van de MED PLAYA groep te gebruiken en te verwerken. Dit programma heeft tot doel het verbeteren van de commerciële relatie met de klant en het aanbieden van gepersonaliseerde offertes.

Evenzo worden uw persoonsgegevens, benodigd voor de juiste uitvoering van het programma, overgedragen aan bedrijven binnen de MED PLAYA groep voor de hierboven omschreven doeleinden.

De persoonsgegevens die u ons verstrekt worden verwerkt om u te kunnen identificeren als gebruiker van het programma en geven u toegang tot de verschillende functies en diensten die beschikbaar zijn voor de in het programma geregistreerde gebruikers.

 De gebruiker kan op ieder moment de toestemming voor de verwerking van zijn persoonsgegevens intrekken door een e-mail te sturen naar rgpd@medplaya.com. Het intrekken van deze toestemming impliceert evenwel dat de klant wordt uitgesloten uit het AMIGO CARD programma.

CONTACTFORMULIEREN: Door het contactformulier of opinieformulier op de website in te vullen, accepteert en autoriseert de gebruiker MED PLAYA MANAGEMENT, SL om de verstrekte persoonsgegevens te gebruiken en te verwerken om te reageren op verzoeken, suggesties en klachten, alsook om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Om de meest gepaste reactie op uw berichten en verzoeken te kunnen geven kunnen uw persoonsgegevens worden overgedragen aan bedrijven binnen de MED PLAYA groep.

De gebruiker kan op ieder moment de verwijdering van zijn persoonsgegevens aanvragen door een e-mail te sturen naar rgpd@medplaya.com.

NIEUWSBRIEF: Door het invullen van het verzoek tot ontvangst van de nieuwsbrief accepteert de gebruiker dat zijn of haar e-mailadres opgenomen wordt in een distributielijst voor reclameboodschappen, met als doel het verzenden van nieuws en commerciële aanbiedingen van de MED PLAYA groep.

Zodoende zullen wij u, wanneer u zich voor de MED PLAYA nieuwsbrief inschrijft, informatie verstrekken over nieuws en over onze diensten via e-mail, sms en telefoon.
De gebruiker kan zijn toestemming voor deze commerciële communicatie op ieder moment intrekken door een e-mail te sturen naar rgpd@medplaya.com.

CURRICULUM VITAE: Door het invullen van het CV-aanmeldingsformulier op onze website accepteert en autoriseert de gebruiker MED PLAYA MANAGEMENT, SL om de verstrekte persoonsgegevens te gebruiken en te verwerken zodat deze geïntegreerd worden in een database voor personeelsselectie, met als doel te worden aangewend voor de selectie van personeel in de verschillende hotels en bedrijven die tot de MED PLAYA groep behoren.

 

Hoe hebben we uw persoonsgevens verkregen en wat is de wettelijke basis voor de verwerking van uw gegevens?

De wettelijke basis voor de verwerking van uw persoonsgegevens is de uitdrukkelijke toestemming die de belanghebbende zelf eerder gegeven heeft, alsook de naleving van de wettelijke verplichtingen zoals uiteengezet in de Verordening (EU) 2016/679 van het Europese Parlement en de Raad van Europa van 27 april 2016 en in andere geldende wettelijke voorschriften met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens.

Zodoende zijn de persoonsgegevens die we verwerken afkomstig van de belanghebbende partij zelf of van zijn wettelijke vertegenwoordiger. In geen geval worden speciale soorten persoonsgegevens behandeld, zoals: gegevens die een etnische of raciale afkomst onthullen, politieke opvattingen, religieuze of levensbeschouwelijke overtuigingen, gegevens over vakbondslidmaatschap, genetische of medische gegevens van een fysieke persoon) .

Het niet verstrekken van de gevraagde persoonsgegevens of het niet accepteren van het voorliggende privacybeleid maakt het onmogelijk zich te kunnen abonneren, zich te registreren of informatie te ontvangen over de diensten van het Amigo Card programma, of leidt tot de beëindiging van de inscriptie in het programma.

In gevallen waarin al een eerdere contractuele relatie tussen beide partijen bestaat, vormen de correcte uitvoering van de administratieve, belastingtechnische, boekhoudkundige en arbeidsmatige verplichtingen zoals die vereist zijn onder de huidige wetgeving de basis van een dergelijke relatie.


Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

De persoonsgegevens worden bewaard zo lang u in relatie met ons staat, in acht nemende de periodes die zijn vastgelegd in de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen en enkel gedurende de tijd die strikt genomen noodzakelijk is om alle mogelijke verantwoordelijkheden die voortvloeien uit genoemde relatie af te kunnen handelen.

In ieder geval zullen wij uw gegevens verwijderen wanneer deze niet langer noodzakelijk of relevant zijn voor de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld, 10 jaar na het aangaan van het laatste dienstcontract, wanneer u niet eerder zelf om verwijdering van de gegevens hebt verzocht.

De gegevens die voor commerciële doeleinden worden vastgelegd blijven van kracht zolang niet om verwijdering verzocht is. De gebruiker kan op elk moment de toestemming voor de verwerking van zijn persoonsgegevens intrekken door een e-mail te sturen naar rgpd@medplaya.com.

Curriculums die naar het bedrijf worden gestuurd, worden 2 jaar na ontvangst verwijderd.


Aan wie worden uw gegevens doorgegeven?

Er worden geen gegevens overgedragen aan derden, behalve aan bedrijven die deel uitmaken van de MED PLAYA groep en aan serviceproviders die namens ons diensten leveren, of wanneer daartoe een wettelijke verplichting bestaat. De gegevens worden overgedragen aan bedrijven die deel uitmaken van onze groep met het doel de benodigde informatie te leveren voor de juiste uitvoering van de dienstverlening.

De informatie die u ons verstrekt via deze website en via de applicatie zal worden vastgelegd in gegevensbestanden die eigendom zijn van MED PLAYA MANAGEMENT, SL.


Wat zijn uw rechten?

Iedereen heeft het recht om na te vragen of MED PLAYA in het bezit is van zijn persoonsgegevens.

Op deze manier heeft u het recht om bevestigd te krijgen of wij uw persoonsgegevens in bezit hebben, in welk geval u recht op inzage heeft. U kunt ook vragen dat uw gegevens worden gecorrigeerd als ze onjuist of onvolledig zijn en verzoeken om de gegevens te laten verwijderen wanneer deze, naast andere redenen, niet langer noodzakelijk zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld.

 

Bovendien kunt u in bepaalde omstandigheden om een beperkte verwerking van uw gegevens vragen of, om redenen die verband houden met uw specifieke situatie, kunt u zich ook verzetten tegen de verwerking van uw gegevens. In dit geval zullen we afzien van het verwerken van de gegevens, behalve wanneer er wettelijk gronden bestaan die prevaleren boven uw rechten en belangen of wanneer de gegevens dienen voor het opstellen, indienen of verdedigen van reclamaties.

Dit zijn uw rechten:

TOEGANG TOT UW GEGEVENS: U kunt de persoonsgegevens opgenomen in de gegevensbestanden van de MED PLAYA groep raadplegen.

RECTIFICATIE VAN UW GEGEVENS: U kunt de persoonsgegevens wijzigen als ze onjuist zijn.

VERWIJDERING VAN UW GEGEVENS: U kunt verzoeken dat uw gegevens verwijderd worden.

FORMAAT VAN UW GEGEVENS: U kunt alle persoonsgegevens die u ons hebt verstrekt en die benodigd zijn voor de contractuele relatie met de MED PLAYA groep in elektronisch formaat opvragen.

BEZWAAR TEGEN HET VERWERKEN VAN UW GEGEVENS: U kunt verzoeken dat uw persoonsgegevens niet worden verwerkt.

BEPERKTE VERWERKING: U kunt de beperkte verwerking aanvragen in de volgende gevallen: a) terwijl de juistheid van uw persoonsgegevens wordt gecontroleerd b) wanneer de verwerking onwettig is maar u bezwaar hebt tegen het verwijderen van uw gegevens c) wanneer de MED PLAYA groep de persoonsgegevens niet hoeft te verwerken, maar u ze nodig hebt voor het indienen of verdedigen van reclamaties d) wanneer u zich verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.

Om deze rechten uit te oefenen, moet u het aanvraagformulier invullen en vergezeld van een kopie van uw nationale identiteitsbewijs versturen per e-mail (rgpd@medplaya.com) of naar het postadres (Verantwoordelijke voor Behandeling Persoonsgegevens MED PLAYA, Paseo General Mendoza, nº1, Planta 6ª, CP-17002, Girona, Spanje).

In ieder geval heeft de gebruiker het recht om een reclamatie in te dienen bij het Spaanse Agentschap voor Bescherming van Persoonsgegevens wanneer hij van mening is dat een recht met betrekking tot de bescherming van zijn persoonsgegevens is geschonden of dat de verwerking van zijn persoonsgegevens niet in overeenstemming is met de Verordening (EU) 2016/679 van het Europese Parlement.


Wijzigingen in het Privacybeleid

Het voorliggende privacybeleid kan op ieder moment bijgewerkt worden om het aan te passen aan nieuwe wetgeving of jurisprudentie. In ieder geval zal iedere actualisatie op het gebied van wetgeving of jurisprudentie naar behoren onder de aandacht gebracht worden via e-mail of kennisgeving op de website.

Dit privacybeleid is gepubliceerd op onze website www.medplaya.com


Site Security Statement

Onze site is gelegen in een veilige omgeving. Site servers en systemen worden geconfigureerd met sector standaard data-encryptie en firewall-technieken.
Bij het maken van een online reservering of registratie als klant of gebruiker van onze afdelingen, de informatie die wordt uitgewisseld tussen computer en Med Playa management van de cliënt, SL computersystemen is versleuteld om de toegang van onbevoegden belemmeren om deze gegevens en het voorkomen onderscheppen van gegevens in de communicatie tussen de client en de site. Dit coderingsverzoekbericht, om veilige gegevensoverdracht, is gebaseerd op het SSL-protocol en V.3 128-bit sessie cryptografische sleutels.


Website Condities en Voorwaarden

Welkom op onze website. Wanneer u verder gaat met het verkennen en gebruiken van deze website stemt u toe zich te houden aan en u gebonden te voelen aan de volgende condities en gebruiksvoorwaarden, die tesamen met de ons privacybeleid uw verhouding met Med Playa bepalen betrekkende deze website.
De term ´Med Playa´ of ´ons´ of ´wij´ verwijst naar de eigenaar van de website, wiens geregistreerde kantooradres luidt: MED PLAYA MANAGEMENT, SL Hotel Riudor, , Avda Mediterráneo, 45  03500-BENIDORM (Alicante)   
Ons bedrijfsregistratienummer is B17076886 Tomo 1.597, Folio 58, Hoja A-21.313, Inscrip. 1ª
De term ´u´ verwijst naar de gebruiker of bezoeker van deze website.
Het gebruik van deze website is onderhevig aan de volgende gebruiksvoorwaarden:

  • De pagina´s van deze website hebben een algemeen informatief en gebruikskarakter. Ze kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderd worden.
  • Wij noch enige derde partij geven enige garantie of waarborg op de juistheid, actualiteit, doelmatigheid, volledigheid of toepasbaarheid van de informatie en andere materialen aangeboden of aangetroffen op deze website met welk doel ook. U erkent dat dergelijke informatie onnauwkeurigheden of fouten kan bevatten en wij wijzen uitdrukkelijk iedere aansprakelijkheid voortvloeiende uit dergelijke onnauwkeurigheden of fouten, in de breedste rechtsgeldige zin, van de hand.
  • Het gebruik van enige informatie of enig materiaal op deze website is volledig voor uw eigen risico; wij accepteren geen aansprakelijkheid. Het is uw eigen verantwoordelijkheid u er van te verzekeren dat enig product, enige dienst of inlichting verschaft via deze website aan uw specifieke verwachtingen voldoet.
  • Deze website bevat materiaal dat ons eigendom is of dat door ons is gelicentieerd. Dit materiaal bevat, onder andere, het design, de layout, de vormgeving en presentatie en afbeeldingen. Reproductie, anders dan in overeenstemming met de auteursrechtenovereenkomst, die deel uitmaakt van deze condities en voorwaarden, is verboden.
  • Alle handelsmerken die op deze website verschijnen en die niet eigendom zijn van of gelicentieerd zijn door de eigenaar, worden op de website als zodanig aangegeven.
  • Ongeauthoriseerd gebruik van deze website kan leiden tot schadeclaims en /of strafvervolging.
  • Deze website kan zo nu en dan links naar andere websites bevatten. Deze links worden voor uw gemak getoond, om extra informatie te verschaffen. Zij houden niet in dat wij die website(s) onderschrijven. Wij hebben geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte website(s).
  • Het is niet toegestaan een link naar deze website te maken vanaf een andere website of een ander document zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van [business name].
  • Uw gebruik van deze website en enig mogelijk geschil voortvloeiende uit dergelijk gebruik is onderworpen aan Spaanse wetgeving.

 


Website Clausule

De informatie op deze website heeft een algemeen informerend karakter. De informatie wordt verstrekt door Med Playa, en hoewel wij trachten de informatie up-to-date en correct te houden, geven wij geen garantie van welk soort ook, expliciet of impliciet, op de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid, toepasbaarheid of beschikbaarheid van op de website getoonde informatie, producten, diensten of bijbehorende afbeeldingen van welke aard ook. Uw afhankelijkheid van dergelijke informatie is volledig op eigen risico.
Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor enig verlies of schade tot enige limiet, indirect verlies of gevolgschade, of enig ander verlies of schade ten gevolge van verlies van gegevens of winst voortvloeiende uit, of verbonden aan, het gebruik van deze website.
U vindt op deze website links naar andere websites die niet onder controle van Med Playa staan. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van zekere links houdt niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling in of een instemming met de gezichtspunten aldaar verkondigd.
Wij doen er alles aan om deze website beschikbaar te houden en soepel te laten lopen. Med Playa neemt echter geen verantwoordelijkheid, en is niet aansprakelijk voor een tijdelijke uitval van de website vanwege technische problemen buiten onze controle.


Cookies-beleid

 Wat zijn Cookies?

Cookies zijn kleine gegevensbestanden die websites naar de browser sturen en die worden opgeslagen in de terminal van de gebruiker (computer, mobiele telefoon, tablet of een ander apparaat). Cookies worden automatisch opgeslagen op de terminal en stellen een webpagina in staat om informatie over het surfgedrag van een gebruiker of groep gebruikers op te slaan en op te vragen en, afhankelijk van de verkregen informatie, de gebruiker te herkennen en de aangeboden diensten aan te passen.

Cookies zijn kleine bestanden die worden gebruikt om bepaalde informatie op te slaan die verstrekt wordt tijdens het browsen op onze website.

 

Waarvoor worden cookies op deze website gebruikt?

Op deze website worden cookies van externe dienstverleners gebruikt om de navigatie van de gebruiker over de website te vereenvoudigen. Ze worden aangewend om het gebruik en de prestaties van de pagina te meten, te optimaliseren en aan te passen. Desondanks kan de gebruiker de cookies op elk gewenst moment deactiveren via zijn browser.

Cookies van derden zijn cookies die door andere entiteiten, zoals aanbieders van advertenties, personalisering of analyse, worden aangemaakt en beheerd en die ons door middel van de cookies anonieme gegevens door kunnen geven.

 

Concreet gesproken gebruiken we de volgende cookies:

Facebook Ads: De functie Facebook Ads, tesamen met Facebook Pixel, maakt het mogelijk om mensen te bereiken die eerder de website of het sociale netwerk bezocht hebben, om zo een specifieke doelgroep aan een specifieke advertentie te koppelen. Remarketing is een methode om bezoekers van een website of een sociaal netwerk terug te laten keren en is een hulpmiddel om advertenties aan te bieden op basis van eerdere bezoeken aan de website.

Bij het gebruiken van de website wordt anonieme informatie verzameld voor deze Facebook Ads functie.

Google Analytics: Is een online analysedienst van Google Inc., die het mogelijk maakt het gedrag van de gebruikers van de website te analyseren. Tijdens het surfen op de website wordt een aantal gegevens verzameld, waaronder IP-adres, geschatte geografische locatie, bezochte pagina's en andere gegevens waarmee de gebruiker kan worden geïdentificeerd. Onder deze gegevens vallen ook die gerelateerd aan het navigatiebereik.

Deze informatie wordt gebruikt om trends te analyseren, de website te beheren, het gebruik te volgen en statistieken over internetverkeer te verzamelen.

SnapEngage Chat: Een interactieve chatservice om gebruikers op internet te ondersteunen. Het verzamelt informatie om contact te houden met de gebruiker tijdens het browsen (geografische locatie, taal, aantal bezoeken, ...) Deze gegevens worden enkel gebruikt door het callcenter om een betere klantenservice te kunnen bieden.

Voor meer informatie over de gebruikte cookies van derden raden wij u aan om het cookiebeleid van deze bedrijven te raadplegen.

 

Hoe wordt toestemming voor het gebruik van cookies op deze website verkregen?

De toestemming voor de automatische installatie van cookies wordt verkregen doordat u het selectievakje met betrekking tot het accepteren van het "Cookiebeleid" in het pop-upvenster op onze website aanvinkt, of wanneer u doorgaat met browsen op de website hoewel u het cookiebeleid niet geaccepteerd hebt.

 

Hoe kan ik het gebruik van cookies op deze website vermijden?

Als u er de voorkeur aan geeft bij het bezoeken van deze website cookies te vermijden, moet u het gebruik van cookies uitschakelen of blokkeren via de instellingen van uw browser. Verwijder nadien de cookies die aan deze website zijn gekoppeld en die in uw browser zijn opgeslagen.

De toestemming van de volgende browsers aanpassen:

Configuratie van cookies in Firefox

Configuratie van cookies in Google Chrome

Configuratie van cookies in Internet Explorer

Configuratie van cookies in Safari

Configuratie van cookies in Opera

Wanneer het gebruik van cookies in uw browser geblokkeerd is, is het mogelijk dat sommige diensten of functies van de website niet beschikbaar zijn.