De magie wacht op je in onze hotels

Vul je koffer met dromen

De magie wacht op je in onze hotels

Wil je dit jaar een andere kerst beleven? Bij MedPlaya maken we het je gemakkelijk: we wachten op je met speciale activiteiten, heerlijke maaltijden en diners, en een feestelijke sfeer die je het gevoel geeft dat je thuis bent. Kom genieten van warme en ontspannen feestdagen, met alles geregeld zodat je alleen hoeft te denken aan plezier maken met je dierbaren. De magie komt van onze hotels; jij hoeft alleen maar te komen.
Boek
Kies de perfecte bestemming voor de feestdagen

Benidorm en Costa del Sol

Kies de perfecte bestemming voor de feestdagen

Deze feestdagen nodigen we je bij MedPlaya uit om twee geweldige bestemmingen te ontdekken waar je een andere kerst kunt beleven: Benidorm en de Costa del Sol. Op beide plekken vind je alles wat je nodig hebt voor onvergetelijke feestdagen, met zonnige dagen en een perfecte sfeer om te ontspannen.

In Benidorm kun je genieten van een kerst vol energie en plezier. Geniet van het milde klimaat, ontspannende stranden en een stad vol leven. De Costa del Sol biedt een rustiger, maar niet minder magische kerst. Ontdek Torremolinos of Benalmádena, geniet van wandelingen langs het strand en een ideale sfeer om te ontspannen en te vieren met je favoriete mensen.

Boek
Speciale activiteiten

De trein naar de fantasie

Speciale activiteiten

Ga met ons mee op een reis naar de fantasie! Tijdens je verblijf in MedPlaya wacht je een betoverende wereld waar speelse kabouters, stralende feeën en verrassende activiteiten je onderdompelen in de kerstsfeer. En wie weet, misschien kom je zelfs de kerstman tegen op je weg.

Data en hotels:

23 december: Hotel Riudor / Hotel Regente

24 december: Hotel Bali / Hotel Flamingo Oasis / Hotel Alba Beach

25 december: Hotel Rio Park / Hotel Riviera / Hotel Pez Espada

Ontdek het nieuwe Kerstdorp

Hotel Flamingo Oasis

Ontdek het nieuwe Kerstdorp

Deze december verandert Hotel Flamingo Oasis in een magische plek met de komst van het Kerstdorp. In dit fantasievolle dorp, dat de kerstsfeer belichaamt, vind je hoekjes die je ervaring onvergetelijk maken, en je kunt zelfs een bezoek brengen aan het huis van de kerstman.
Vanaf 2 december kun je genieten van diverse activiteiten in het Kerstdorp, en vanaf die datum heb je ook de mogelijkheid om cadeaus te doneren, die worden gegeven aan kinderen die het nodig hebben, waardoor deze feestdagen een viering met een solidair tintje krijgen. Op 26 december vieren we Boxing Day, en worden de ingezamelde geschenken tijdens de feestdagen in het Kerstdorp opgehaald.

Kerstmenu’s waar je van zult houden

De beste prijzen vind je bij MedPlaya, profiteer van onze aanbiedingen en geniet meer voor minder

Verblijf in Hotel Pez Espada met 10% korting -10%

Verblijf in Hotel Pez Espada met 10% korting

Ontsnap naar Benidorm: 10% korting bij Hotel Rio Park -10%

Ontsnap naar Benidorm: 10% korting bij Hotel Rio Park

10% korting Benalmadena - Hotel Bali -10%

10% korting Benalmadena - Hotel Bali

Gala-diners en maaltijden

Kerstmenu’s waar je van zult houden

Gala-diners en maaltijden

Bij MedPlaya weten we dat kerst niet hetzelfde zou zijn zonder een feestmaal met speciale gerechten. Daarom nodigen we je uit om volop te genieten van onze gastronomische voorstellen.

Bij MedPlaya weten we dat kerst niet hetzelfde zou zijn zonder een feestmaal met speciale gerechten. Daarom nodigen we je uit om volop te genieten van onze gastronomische voorstellen.

Kerstmenu’s waar je van zult houden

Gala-diners en -maaltijden per hotel

25 december: Speciaal kerstbuffet diner 

Soepen en crèmes: Groentesoep, asperge- en preicrème met ham.
Voorgerechten: Salades, foie gras met portgelei, avocado’s met zalm en garnalen, diverse salades en meer.
Hoofdgerechten: Gebraden kalkoen, lamsbout, eendenconfit, kabeljauw en gegrilde zeebrasem.
Bijgerechten: Aardappelpuree, gegratineerde courgette, gestoomde broccoli en meer.
Desserts: Kerststronk, brownie, kaasselectie, nougat en meer.
Dranken: Witte wijn, rode wijn, cava en mineraalwater

31 december: Speciaal oudejaarsbuffet diner

Soepen en crèmes: Kippenbouillon met groenten en tomatencrème met basilicum.
Voorgerechten en salades: Assortiment patés, krabsalades, aal en eendenconfit, garnalen, gerookte zalm en meer.
Hoofdgerechten: Everzwijnbout, varkenswangen, Sint-jakobsschelpen op Galicische wijze, roze zeewolf uit de oven.
Live Cooking: Beef Wellington, lamskoteletten, gegrilde zeebaars, gebakken zalm.
Bijgerechten: Sperziebonen, gebakken rijst, gegratineerde bloemkool, rissole aardappelen en meer.
Desserts: IJs en sorbets, chocoladecoulant, ananas in bladerdeeg, pruimenpudding, kaasselectie en kerstlekkernijen, en meer.
Dranken: Verdejo witte wijn, Cabernet rode wijn, cava en mineraalwater. 

Menu’s kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

24 december: Speciaal kerstavondmenu

Salades en voorgerechten: Zeevruchtensoep, crudités, tomaat met mozzarella en zalm, serranoham, kaasplank, Galicische ham, huzarensalade, gebakken garnalen, paprikasalade.
Pasta: Tagliatelle met mosselsaus, groentelasagne.
Vlees en vis: Geroosterde ribben, runder-goulash, kip-paupiettes, lamskoteletten (show cooking), gebakken forel, gegrilde tonijn (show cooking).
Bijgerechten: Gegrilde ui, gestoomde aardappelen, witte rijst, spruitjes, roergebakken groenten, Provençaalse tomaat.
Desserts: Nougat, polvorones en kerstgebak.
Dranken: Rode en witte Somontano wijn, mineraalwater, glas Delapierre cava.

25 december: Kerst Gala Buffet Diner

Salades en voorgerechten: Zeevruchtensoep, mosselen in vinaigrette, zeevruchtencocktail in taartjes, selectie van patés, serranoham en kazen, gestoomde langoustines, avocado met krab en garnalen.
Pasta: Parmentier-lamsgerecht, lasagne bolognese.
Vlees en vis: Geroosterde kerstkalkoen, varkenswangen (show cooking), rosbief, gegrilde zalm (show cooking), heek op zeemanswijze, kabeljauw in Baskische saus.
Bijgerechten: Gestoomde broccoli, gegrilde groenten, groene asperges, aardappelpartjes, gebakken champignons, gekarameliseerde wortels, vleesspaghetti, gestoomde aardappelen.
Desserts: Kerststronk, nougat en kerstgebak.
Dranken: Biologische Chardonnay wijn, Cabernet Sauvignon wijn, Delapierre cava, mineraalwater.

31 december: Oudjaarsavond Gala Buffet Diner

Salades en voorgerechten: Broccolicrème met garnalen, octopussalade, garnalen met ananas in taartjes, serranoham en kazen, mini-vol-au-vent met roomkaas en zalm, paté selectie, sla met garnalen, gestoomde garnalen.
Rijst en pasta: Spinazie cannelloni met pijnboompitten en garnalen, pilaf rijst.
Vlees en vis: Lamsbout, kipdrumsticks, rosbief, varkenshaas (show cooking), gegratineerde heek, gegrilde zeebrasem (show cooking).
Bijgerechten: Sperziebonen met kalkoen, gegratineerde courgette, rissole-aardappelen, gevulde paprika, artisjokken met ham, gekarameliseerde wortels.
Desserts: Kerstgebak, nougat, geluksdruiven en feestelijke toeters.
Dranken: Chardonnay wijn, Tempranillo wijn, Delapierre cava, mineraalwater.

1 januari: Nieuwjaarslunch

*Menu's kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

24 december: Kerstavond Buffet Diner.

Soepen en Crèmes: Vis- en zeevruchtensoep, amandelcrème
Salades en Voorgerechten: Tomatensalade met feta en ansjovis, aardappelen met alioli, rauwkost, gerookte schouderham, serranoham, kaasselectie, gekookte zeevruchten.
Vlees: Geroosterd speenvarken, kalfsgebraad, kippenboutjes.
Vis: Zeebrasem, gefrituurde vis op Andalusische wijze.
Bijgerechten: Spinazienesten, gestoomde broccoli, babywortels, erwten, Lyonnaise aardappelen, pilaf rijst, gepofte aardappel, Yorkshire pudding.
Desserts: Kerstgebak, assortiment van nougats en polvorones.


25 december: Speciaal Kerstbuffet Diner.

Soepen en Crèmes: Groentesoep met rundsjulienne, gevogeltecrème met pijnboompitten.
Salades en Voorgerechten: Zeevruchtensalade, escalivada met kabeljauw, selectie van gerookt, patés, serranoham, kazen, gekookte garnalen, mosselen in vinaigrette.
Vlees: Gevulde kerstkalkoen, lamsbout, gekonfijte varkenswangen.
Vis: Gegrilde zalm, gemarineerde roze zeewolf.
Bijgerechten: Pasta met sauzen, dadels met spek, bladerdeeg met groenten en blauwe kaas, champignons, gekarameliseerde wortelen, spruitjes, dauphine aardappelen, gestoomde en gebakken aardappelen, Yorkshire pudding.
Desserts: Kerststronk, kerstgebak, nougats en zoetigheden.


31 december: Oudejaarsavond Gala Buffet Diner.

Soepen en Crèmes: Kippenbouillon met noedels, aspergecrème met ham.
Salades en Voorgerechten: Tropische salade, octopussalade, baby sla met kabeljauw, asperges met zalm, mosselen met limoncello, serranoham, kaasselectie, gestoomde garnalen.
Speciale Snijtafel: Runderroast, lamsbout.
Vis: Gegrilde zalm, gemarineerde roze zeewolf.
Vlees: Varkenshaas, gekonfijte eendenbout, gevulde kip paupiettes
Bijgerechten: Sperziebonen, gebakken tomaten, broccoli, babywortelen, gebakken aardappelen, aardappelen a la panadera, gepofte aardappel, Yorkshire pudding.
Desserts: Kerstassortiment, nougats, geluksdruiven, feestartikelen

1 januari: Nieuwjaarslunch.

*Menu's kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

25 december: Kerstdiner bij kaarslicht

Welkomstcocktails: Blini’s met crème fraîche, zalm en kaviaar, tartaar van salchichón D.O. Málaga, Gorgonzola, appel en pistachebol, glaasje met foie en rood fruit, mini-vork met vispastei.
Voorgerecht: Kreeftensoep met kaascrouton.
Eerste gang: Gebakken zeebaarsfilet met polenta en tomatenconfit.
Hoofdgerecht: Gevulde kalkoen met aardappelgratin, appelcrème en rode vruchtensaus.
Dessert: Kerststronk.
Wijn: Ederra Verdejo D.O. Rueda, Ederra Tempranillo D.O.C Rioja, Delapierre Cava Brut, water, bier en frisdrank.

31 december: Oudejaarsgala-diner

Welkomstcocktails: Rode tonijntartaar met cashewnoten en avocado crème, gebakken zeeduivel met limoenmayonaise, hazelnoot Ferrero, foie en vijgen, garnalensalade met zee-egelkaviaar, shotje guave met geitenkaasmousse uit Málaga.
Voorgerecht: Zoete aardappelcrème met gekarameliseerde peer en pistache.
Eerste gang: Gekonfijte kabeljauwrug op lage temperatuur met ratatouille en champignonpil-pil.
Hoofdgerecht: Gebraden ossenhaas met foie-saus, boleten en parmentier-aardappelen.
Dessert: Ferrero Rocher en nougat bavarois.
Wijn: Ederra Verdejo D.O. Rueda, Ederra Tempranillo D.O.C Rioja, Delapierre Cava Brut, water, bier en frisdrank, 1 cocktail per persoon.

Prijs voor niet-hotelgasten of gasten met alleen ontbijt: 120 €.

*Menu's kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

 

25 december: Speciaal kerstbuffet lunch.

Hapjes: Assortiment van canapés, spiesjes, gyoza’s, coca’s, krabmousse-tartelettes, dadels met spek en meer.
Voorgerechten: Gamba’s, sushi, gerookte zalm, diverse patés, nationale en internationale kazen, broodassortiment en meer.
Koud Buffet: Zalmtaart, foie met jam, salades en crudités, coleslaw, aardappelsalade met aioli.
Tapashoek: Lepeltjes met roomkaas, gevulde eieren met krabmousse, diverse canapés.
Hoofdgerechten: Gevulde kalkoen met veenbessensaus, gebraden rundvlees, varkenshaas, kreeftravioli, gamba’s in aardappeldraad, lamsbout, gevulde kip, zalm-tournedos, heekfilet, wilde rijst, bladerdeeg met kaas en spinazie, diverse aardappelgerechten, mosselen in marinarasaus, groenten.
Desserts: Chocoladefontein, kerstbars, taarten, kerstpudding, truffels en meer.
Dranken: Witte, rosé en rode wijnen, cava en andere dranken.

31 december: Speciale Oudejaarsavond buffetdiner.

Soepen en Crèmes: Franse uiensoep, pompoencrème.
Voorgerechten en hapjes: Diverse kazen en patés, vleeswaren, witlof met blauwe kaas, tomaatjes met makreel, canapés, krabcake, zeevruchtencocktail, salades, sushi, gamba’s en meer.
Carving en Show Cooking: Gebraden kalkoen, gevulde varkenshaas, runderhaas, zeetongfilet met Orly-saus.
Vlees en Vis: Gebraden lamsbout met honing, kabeljauwfilet, kipblanquette.
Groenten en Bijgerechten: Gebakken worteltjes, champignons met truffelmayonaise, kool met spek, groente-rösti, truffel- en mozzarella-ravioli, curryrijst, diverse aardappelen.
Desserts: Kersttaarten, knapperige appel, selectie van kerstdesserts, Choco Tresor, seizoensfruit, kerstlekkernijen.
Dranken: Water, frisdranken, rosé- en rode wijnen, cava.

Menu’s kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

25 december: Kerstbuffet lunch.

Voorgerechten: Assortiment van patés, vleeswaren en kazen, sushi-tafel, eend à l'orange, gerookte zalm, tomaat-mozzarella-spiesjes, zeevruchtencocktail, taartjes, garnalen, witlof met roquefort, diverse salades, knapperige snacks, zeevruchtenpakketjes.
Warme Soepen: Pompoencrème met curry, kippensoep met groente.
Veggy Corner: Wilde rijst, tofustoofpot, vegan hapjes, gebakken groenten.
Snijtafel: Gebraden kalkoen met spruitjes, dadels met spek, erwtenpuree en cranberrysaus.
Hoofdgerechten: Lamsbout, mini-vlecht met vier kazen, kabeljauwfilet, varkenshaas, zalm met cava-saus, entrecote met sauzen, mini-hamburgers, kipfilet.
Bijgerechten: Aardappelgratin, gemengde groenten, bloemkool, asperges, spinazie met rozijnen.
Desserts: Christmas pudding, pruimenstrudel, tiramisu, kerstboomstam, worteltaart, crème brûlée, Franse gebakjes, kerstlekkernijen, chocoladefontein, mince pies, ijs, vers fruit.
Wijnen: Chardonnay, Somontano en Rioja wijnen, Delapierre cava.

31 december: Oudejaarsbuffet diner

Voorgerechten: Assortiment van patés, vleeswaren en kazen, speciale zeevruchtenbuffet (zeekreeft, grote garnalen, mosselen, garnalen), diverse salades, kipcarpaccio, blauwe kaas vol-au-vents, zalmroosjes.
Soepen: Zeevruchtencrème, groentesoep.
Veggy Corner: Gebakken champignons en paddenstoelen, gestoomde broccoli, aardappelgratin, sperziebonen.
Snijtafel: Buikspek met mini wortelen en aardappelpuree.
Hoofdgerechten: Runderhaas met foie-saus, kip-paupiettes, zalm tournedo, bladerdeeg met geitenkaas, kabeljauwfilet, oriëntaals assortiment met kip, lamskoteletten, mini-hamburgers, gevulde bao bun.
Desserts: Brownie met vanillesaus, diverse taarten, aardbeienbom, chocolade trio, Franse gebakjes, kerstlekkernijen, tiramisu, bladerdeeg met rood fruit, chocoladefontein, mince pies, ijs, vers fruit.
Wijnen: Chardonnay, Somontano, Rioja wijnen, Delapierre cava.

Menu's kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

24 december: Kerstavonddiner

Aperitief en welkomstdrankje
Om te delen: Iberische ham, garnalen- en ananascocktail, inktviskroketten, artisjok gevuld met gorgonzola en walnoten. 
Om verder van te genieten: Malse varkenswang op aardappelcrème en tijmasperges, zalmfilet met gebakken groenten, garnalen en saffraansaus.
Zoet einde: Huisgemaakte cheesecake met dulce de leche en groene pistachenoten.
Inclusief: Wijn- en cavaarrangement voor Kerstmis.

Prijs voor niet-hotelgasten of gasten met alleen ontbijt: €60.

25 december: Speciale kerstlunch (op deze dag wordt er geen diner geserveerd).

Aperitief en welkomstdrankje
Om te delen: Selectie van kazen en Iberische vleeswaren, foie-mousse met gekarameliseerde groene appeltjes, piquillo-paprika gevuld met mals rundvlees.
Om warm te serveren: traditionele zeevruchten- en zeeduivelsoep
Om verder van te genieten: Heekfilet met kardemom-geurende zoete aardappelcrème en Vizcaya-saus, gevulde kalkoen met winterfruit, appelcompote en bessensaus.
Zoet einde: Kerstboomstam met eidooier en room, 
Koffie en kerstlekkernijen
Inclusief: Wijn- en cavaarrangement voor Kerstmis
Prijs voor niet-hotelgasten of gasten met alleen ontbijt: €70.

31 december: Oudejaarsgala-diner met feest in het Agir Springs Diner.

Aperitief en welkomstdrankje: Knapperige lamslolly, romescosaus en jonge groene blaadjes, gegrilde rode gamba op raff-tomatentartaar, mango en avocado met een citrusemulsie.
Om verder te genieten: Kabeljauwfilet op groenten met garnalen- en venusschelpsaus, Galicisch runderhaas met groene asperges, seizoenspaddenstoelen en groenepepersaus.
Zoet einde: Chocoladecrème, kern van Bourbon-vanille en ijs van Jijona-turrón.
Koffie en kerstlekkernijen.
Inclusief: Wijn- en cavaarrangement voor Kerstmis, feestartikelen, geluksdruiven en muzikaal feest ter verwelkoming van 2025 met 2 consumpties aan de Diner-bar.
Prijs voor niet-hotelgasten of gasten met alleen ontbijt: 115 €.

Menu's kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

25 december: Speciale kerstbuffet lunch.

Soepen: Pompoencrème, kippensoep.
Voorgerechten en hapjes: Canapés, gekookte garnalen, gerookte producten, Iberische vleeswaren, kazen, zeevruchten, patés, diverse salades.
Speciale kerstsnijtafel: Gebraden kalkoen met sauzen, gebraden zalm.
Vlees en Vis: Varkenswang, schenkel, zeeduivelmedaillon, lamsbout, groente loaf, eendengyozas, gegrilde garnalen.
Groenten en Bijgerechten: Mini kaasvlecht, gevulde lende, zoete aardappelen, Parijse aardappelen, gratin dauphinois, sperziebonen met spek, broccoli.
Show Cooking: Runderhaas, gevulde kalkoen, ravioli, erwtenpuree, spruitjes.
Banketbakkerij: Crème- en chocoladefontein, kerstlekkernijen, kerststronk, ijs, fruit, mince pies.


31 december: Oudejaarsbuffet diner.

Soepen: Zeevruchtencrème, julienne groentesoep.
Voorgerechten en hapjes: Canapés, gerookte producten, Iberische vleeswaren, kazen, zeevruchten, gevulde eieren, sushi, ceviche, zeevruchtensalade, diverse salades.
Vlees en Vis: Gevulde kalkoen, lamsbout, gevulde zalm, kabeljauw à la Bilbao, heek in groene saus, gebakken sliptong en garnalen.
Groenten en Bijgerechten: Groente millefeuille, cherrytomaatjes met pesto, samosa’s, bloemkool, aardappelgratin, asperges met spek, gebakken aardappelen, krieltjes.
Snijtafel - Show Cooking: Runderhaas, Wellington, gebraden rundvlees, gnocchi, geglaceerde uitjes, Yorkshire pudding, sauzen en purees.
Banketbakkerij: Chocoladefontein, kerstlekkernijen, kerststronk, individuele gebakjes, ijs, fruit, mince pies.

Menu's kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

25 december: Speciale kerstlunch.

Voorgerechten: Selectie van salades, rauwkost, kazen, patés, vleeswaren, gerookte producten, kreeftsalade, garnalencocktail, mosselen, zeevruchtenmozaïek.

Snijtafel - Show Cooking: Gevulde kalkoen met bessensaus, gekarameliseerde ananas en spruitjes, gegrilde tournedos van rundvlees.

 Hoofdgerechten: Gevogeltebouillon, zeevruchtenbisque, zalm met spinazie, lamsbout, kabeljauwfilet, gnocchi met tomaten- of carbonarasaus.

Desserts: Kerstpudding, Franse gebakjes, ijs, sorbets, nougat en polvorones.

31 december: Oudejaarsdiner.

Voorgerechten: Selectie van salades, rauwkost, kazen, patés, vleeswaren, gerookte producten, kreeftsalade, garnalencocktail, mosselen, zeevruchtenmozaïek.
Snijtafel - Show Cooking: Gevulde kalkoen met bessensaus, gekarameliseerde ananas en spruitjes, gegrilde tournedos van rundvlees.
Hoofdgerechten: Gevogeltebouillon, zeevruchtenbisque, zalm met spinazie, lamsbout, kabeljauwfilet, gnocchi met tomaten- of carbonarasaus.
Desserts: Kerstpudding, Franse gebakjes, ijs, sorbets, nougat en polvorones.

Menu's kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Wilt u meer weten?

Ontdek MedPlaya

Taal