BENIDORM

MedPlaya-hotels bieden gasten die 6 nachten of langer bij ons verblijven een gratis transfer van en naar de luchthaven van Alicante. Meer informatie

De Costa Blanca strekt zich uit van Alicante in Valencia tot de kust van Murcia.

Met goed ontwikkelde en uiterst moderne toeristische voorzieningen, spectaculair landschap, heerlijk plaatselijk en internationaal eten en talloze mogelijkheden voor sport, cultuur en recreatie is de Costa Blanca een van de meest kosmopolitische gebieden van Europa en haar onofficiële hoofdstad, Benidorm, is een van de fraaiste symbolen van de Spaanse toeristenindustrie.

Med Playa heeft vijf hotels in Benidorm: het Hotel Riudor, het Hotel Rio Park , het Hotel Agir en het Hotel Regente. het Hotel Flamingo Oasis. Vijf geweldige hotels voor een geweldige bestemming.

 

De schone, gouden stranden van Benidorm, het warme klimaat, de Amerikaans ogende skyline en brede lanen dragen ertoe bij dat de stad een fantastische bestemming is of u nu een actieve of een rustige en ontspannende vakantie wilt, en of u op zoekt bent naar nachtleven of strandleven. Als u plezier met het hele gezin wilt beleven, bezoek dan zeker de geweldige themaparken, zoals Terra Mítica en Aqualandia. Er zijn ook een groot aantal sporten die u kunt beoefenen, waaronder golf, zweefparachutisme, deltavliegen, zeilen, waterskiën, duiken, vissen, go-karting, strandgymnastiek, tennis en paardrijden.

Aan het begin van de twintigste eeuw was Benidorm een vissersdorpje met krap 2.000 inwoners. Nu wonen er 50.000 mensen en wordt het elk jaar door nog eens 5.000.000 mensen bezocht. Het hele jaar door trekken vakantiegangers uit andere delen van Spanje en heel Europa massaal naar Benidorm. Bij de Engelsen is het zo populair dat elk jaar bijna net zoveel Engelsen naar Benidorm gaan als naar heel Italië!

Sterren uit de internationale muziekwereld treden het hele jaar door in Benidorm op en het beroemde Benidorm Song Festival aan het begin van de zomer is sinds dertig jaar een uitdaging voor opkomend talent.
Ga er op uit, in wat voor richting dan ook. Neem een boot de zee op naar het eiland Benidorm, waar u kunt snorkelen tussen een rijke verscheidenheid aan beschermde zeedieren. Maak een tocht langs de kust en bezoek aantrekkelijke nabijgelegen stadjes, zoals Altea met haar betoverende visserswijk. Of ga landinwaarts en bezoek kleine dorpjes, de bergen die op de zee uitkijken, en Algar, een natuurlijk waterpark en natuurgebied met heldere natuurlijke zwembaden gevuld vanuit frisse bronnen die uit de dramatische rotsformaties en watervallen stromen.

Hotels in de omgeving

Hotel Rio Park
vanavond 78.30€

Hotel Rio ParkBenidorm

MedPlaya Hotel Rio Park, in Benidorm, is a lively hotel that has become the favorite of many customers. Recently renovated with modern decor, it offers double, triple, and family rooms. With its range of services, including a large swimming pool, a playground, a restaurant, a snack bar, and a daily entertainment programme, you'll find everything you need for a fun-filled holiday.

Its privileged locations is just a few minutes' walk from the beach so you can enjoy the sun. Don't miss out on everything that MedPlaya Hotel Rio Park and its surroundings can offer you. You'll be captivated!

Hotel Riudor
vanavond 95.40€

Hotel RiudorBenidorm

MedPlaya Hotel Riudor in Benidorm is an adults recommended hotel, perfect for enjoying a holiday filled with activity, sun, and beach. The entire complex has been renovated with a nautical, modern, and contemporary touch to offer exceptional comfort. The buffet restaurant offers a wide variety of Mediterranean and continental cuisine.

Enjoy the bar, the pool, and the entertainment program featuring live performances and dancing. The hotel is within walking distance of Levante Beach and the main points of interest in Benidorm. Don't miss out on everything that MedPlaya Hotel Riudor and its surroundings have to offer. You'll be captivated!

Hotel Regente
vanavond 90.00€

Hotel RegenteBenidorm

Hotel Regente biedt u een rustige en vriendelijke uitvalsbasis voor uw vakantie in Benidorm. Het Regente ligt zeer dicht en het strand, biedt u waar voor uw geld en comfort. Met een moderne uitstraling, is het Regente zelf trots op zijn vriendelijke service voor vele jaren.

Het Regente Hotel is in de winter van 2019/2020 volledig gerenoveerd met een zeer eigentijdse inrichting en biedt nu nog meer comfort.

Hotel Flamingo Oasis
Hotel Flamingo Oasis
vanavond 90.00€

Hotel Flamingo OasisBenidorm

Het Flamingo Oasis biedt een all-inclusive vakantie in Benidorm, zodat u alle voordelen van All Inclusive genieten en maken het grootste deel van de attracties van Benidorm op hetzelfde moment. Met ruime kamers, een groot zwembad en veel animatie, Flamingo Oasis is een zeer populair hotel in Benidorm

Hotel Agir Gevel
The Agir Springs Hotel
vanavond 100.80€

The Agir Springs HotelBenidorm

Hotel Agir Springs is een modern en gastvrij 4-sterrenhotel gelegen aan de Avenida Mediterraneo, op slechts 2 minuten loopafstand van het Levante strand en dicht bij de binnenstad van Benidorm.