COSTA BRAVA

De Costa Brava is al ruim honderd jaar bekend onder deze naam dankzij haar woeste en wilde landschap. Van een streek met geïsoleerde en arme vissersplaatsjes veranderde het in een vakantiebestemming die indrukwekkend mooi, welvarend en modern is. Het oude en het nieuwe, traditie en moderniteit gaan hand in hand met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden om sport te beoefenen en te genieten van cultuur en recreatie.Samen vormen ze de ingrediënten die zijn toegevoegd aan de populaire stranden en prachtige baaien, vermengd met de nog bestaande traditie van visserij en boerenbedrijf.

Med Playa heeft vijf hotels in twee favoriete bestemmingen aan de Costa Brava: het Hotel Monterrey in Platja d'Aro en de Aparthotels EsmeraldasSant Eloi , Pola Giverola en Pola Giverola Camp in Tossa de Mar. Deze vijf vormen een buitengewoon goed uitgangspuntom de geheimen van deze historische kust te ontdekken. Tegelijkertijd is het een perfecte plaats is om te genieten van de zon, het strand, de gastronomie en vele andere activiteiten.

 


De gunstige ligging van Platja d’Aro, vlakbij de zee en dichtbij de belangrijkste wegen, het grote aantal winkels, het aanbod aan vermaak ‘s avonds en overdag en de kwalitatief goede toeristische dienstverlening zijn een paar van de belangrijkste trekpleisters . Hotel Monterrey bevindt zich op een paar meter van het centrum van de stad en ligt slechts 70 m van het strand.

Tossa de Mar heeft het evenwicht tussen haar geschiedenis en het heden weten te bewaren en is nu een modern toeristencentrum met een belangrijke infrastructuur aan accommodatie, diensten en activiteiten, waar de bezoeker kan genieten van een geslaagd verblijf. Tossa de Mar betekent niet alleen natuurlijke rijkdom, maar haar stadskern vormt ook één groot historisch archief. 

De stranden van de Costa Brava kenmerken zich door de kwaliteit van het water. Andere karakteristieken zijn de kleine baaien of verborgen stranden, omringd met begroeiing, ontstaan door erosie van de zee op de steile kusten. Enkele zijn alleen via de zee te bereiken en bij veel andere kan men slechts komen via kustwegen die in sommige plaatsen aan de Costa Brava langs de kust lopen.

Hotels in de omgeving

Hotel Monterrey

Hotel MonterreyPlatja d'Aro

Hotel Monterrey is een moderne en comfortabele uitvalsbasis om te genieten van het resort Plajta D'Aro. Het hotel ligt op slechts 75 meter van het strand, zodat u lekker kunt relaxen en genieten van de ontspannen sfeer van het hotel en de lokale omgeving.

H / HA Esmeraldas

H / HA EsmeraldasTossa de Mar

Het Aparthotel Esmeraldas ligt in de mooie strandresort Tossa de Mar. Als de Esmeraldas biedt studio's en appartementen kunt u genieten van de vrijheid van eenvoudige keukenfaciliteiten, plus alle faciliteiten van een hotel. De Esmeraldas ligt dicht bij het strand en het centrum van Tossa de Mar en biedt altijd een vriendelijk welkom.

Hotel Sant Eloi

Hotel Sant EloiTossa de Mar

MedPlaya Hotel Sant Eloi in Tossa de Mar is an ideal space that provides a unique family holiday experience. Enjoy the variety of accommodation options available and its large spaces and services such as the two swimming pools, minigolf, and sports court. Don't miss out on everything that MedPlaya Hotel Sant Eloi and its surroundings can offer you. You'll be captivated!

De beste pakketten van deze bestemming